«Ρωτούσαν ομάδες και αν είναι αναρχικοί»: Το χρονικό της άγριας επίθεσης σε εθελοντές στην Πάρνηθα

«Ρωτούσαν ομάδες και αν είναι αναρχικοί»: Το χρονικό της άγριας επίθεσης σε εθελοντές στην Πάρνηθα
Θύματα άγριας επίθεσης από επτά αγνώστους έπεσαν δυο εθελοντές ηλικίας 33 και 32 ετών στην Πάρνηθα.

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η επίθεση που δέχθηκαν δύο εθελοντές 33 και 32 ετών στην Πάρνηθα, που συμμετείχαν στη δράση για τον καθαρισμό της δυτικής πλαγιάς, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια να προχωρά σε παρέμβαση για το θέμα.

Ο αρχηγός της αποστολής, ο οποίος έσωσε τον βαριά τραυματισμένο εθελοντή, ο οποίος αιμορραγούσε πολύ από την επίθεση με μαχαίρι στην Πάρνηθα, ανήρτησε story στο Instagram, δίπλα στους δύο φίλους του, όπου φαίνονται τα τραύματα των δύο εθελοντών.

Ο Βασίλης Σφακιανόπουλος, ένας από τους εθελοντές που βρίσκονταν στην Πάρνηθα, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν. Όπως είπε στο MEGA, η επίθεση έγινε «χωρίς λόγο και αφορμή, στο πλαίσιο μιας μαγκιάς, ενός ατυχήματος, δεν γνωρίζω... Έπεσαν θύματα οι φίλοι μου, ευτυχώς όχι εγώ, με έναν τρόπο που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας».

«Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», συμπλήρωσε και περιέγραψε τη συμπεριφορά της παρέας που τους επιτέθηκε.

«Την πρώτη φορά που ήρθαν φώναζαν μεταξύ τους. Μετά ανακάλυψαν τον Γιώργο και τον Μιχάλη και ξεκίνησαν να τους πειράζουν, να τους βρίζουν, να τους φωνάζουν, να τους λένε να φύγουν, να ξυπνήσουν. Ρωτούσαν τι ομάδα είναι, αν είναι αναρχικοί, προσπαθώντας να βρουν θεωρώ πατήματα για να κάνουν περισσότερα», είπε ο κ. Σφακιανόπουλος.

«Οι φίλοι μου τους μίλησαν και τους ζήτησαν να φύγουν. Έφυγαν και μετά από πέντε λεπτά επέστρεψαν με μαχαίρια και τους επιτέθηκαν. Είπαν απλά "κάναμε comeback"», ανέφερε.