Οργή με αριστοκρατικό πάρτι στη Γερμανία: Μεθυσμένοι τύποι χαιρετούσαν ναζιστικά και τραγουδούσαν εθνικιστικά συνθήματα (vid)

Newsroom
Οργή με αριστοκρατικό πάρτι στη Γερμανία: Μεθυσμένοι τύποι χαιρετούσαν ναζιστικά και τραγουδούσαν εθνικιστικά συνθήματα (vid)
Οργή στη Γερμανία με βίντεο που απεικονίζει νεαρά άτομα να χαιρετούν ναζιστικά και να φωνάζουν εθνικιστικά συνθήματα.

Οργή έχουν προκαλέσει πλάνα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα από ένα πάρτι ελίτ στη Γερμανία, όπου σε νησί της χώρας, φαίνονται άτομα να τραγουδούν ναζιστικά συνθήματα και να χαιρετούν όπως ο Χίτλερ.

Στα επίμαχα βίντεο, τα οποία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται κάποια άτομα στο Ζυλτ, νησί στη Γερμανία, να παραφράζουν γνωστή disco επιτυχία και να τραγουδούν ένα από τα πιο γνωστά ναζιστικά συνθήματα.

Σύμφωνα με τον Guardian, στα σχετικά βίντεο από το Ζυλτ, στη Γερμανία, φαίνονται νέοι άνθρωποι να πίνουν και να χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού «L'amour Toujours» και κάποιοι εξ' αυτών να τραγουδούν το παλιό ναζιστικό σύνθημα: «Η Γερμανία ανήκει στους Γερμανούς. Έξω οι ξένοι από τη χώρα».

Μεταξύ των συμμετεχόντων του πάρτι, οι οποίοι είναι ντυμένοι άνετα και φαίνεται να κρατούν ποτήρια Aperol και σαμπάνιας, ήταν ένας άνδρας ντυμένος με ανοιχτό λευκό πουκάμισο που σηκώνει το δεξί του χέρι ναζιστικά, καθώς μιμείται το μουστάκι του Χίτλερ βάζοντας δύο δάχτυλα πάνω από το χείλος του.

Όπως είναι γνωστό, τόσο το σύνθημα όσο και ο χαιρετισμός έχει απαγορευτεί στη Γερμανία.

Η αστυνομία του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, στη Γερμανία, δήλωσε ότι «ελέγχει τα πλάνα σε σχέση με το Ποινικό Δίκαιο και πώς μπορεί να κινηθεί βάσει αυτού».

Πηγή: Reader.gr