«Η πιο μεθυσμένη νύφη στον κόσμο»: Η γαμήλια δεξίωση που έκανε το γύρο του διαδικτύου (vid)

«Η πιο μεθυσμένη νύφη στον κόσμο»: Η γαμήλια δεξίωση που έκανε το γύρο του διαδικτύου (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο TikTok μια νιόπαντρη γυναίκα.

Η Amanda Scheller, μια Καναδή νιόπαντρη που αναφέρεται με χιούμορ στον εαυτό της ως η «πιο μεθυσμένη νύφη εν ζωή», εξακολουθεί να συμβιβάζεται με μια σειρά από ατυχίες που συνέβησαν την ημέρα του γάμου της. Τα γεγονότα, τα οποία εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της γαμήλιας γιορτής της με τον σύζυγό της, Sequoyah Stonecipher, στο Μεξικό, έχουν γίνει έκτοτε viral, τραβώντας την προσοχή και τη διασκέδαση εκατομμυρίων ανθρώπων στο διαδίκτυο.

Η χαλαρή προσέγγιση του ζευγαριού στις γαμήλιες εκδηλώσεις του οδήγησε σε μια σειρά από απροσδόκητα περιστατικά, τα οποία η Amanda μοιράστηκε με ειλικρίνεια σε ένα βίντεο που έχει πλέον συγκεντρώσει πάνω από 2,6 εκατομμύρια προβολές. Στο βίντεο, η Amanda αφηγείται διάφορες γκάφες που συνέβησαν λόγω της πολύ εύθυμης κατάστασής της, ξεκινώντας με το «αποτυχημένο» πέταγμα της ανθοδέσμης.

@amandascheller Our special first dance #firstdance #wedding #weddingdress #weddingfail #dancefail ♬ original sound - amanda scheller

Το παραδοσιακό πέταγμα της ανθοδέσμης, όπου οι ανύπαντρες γυναίκες στο γάμο προσπαθούν να πιάσουν την ανθοδέσμη με την ελπίδα να είναι οι επόμενες που θα παντρευτούν, δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί.

Η επόμενη ατυχία αφορούσε τον πολυαναμενόμενο πρώτο χορό του ζευγαριού. Η Amanda και ο Sequoyah είχαν εξασκηθεί επιμελώς στις χορευτικές τους κινήσεις, αλλά η στιγμή δεν εξελίχθηκε όπως είχε προηγηθεί. «Ξέχασα τελείως το χορό και είχαμε κάνει τόσες πρόβες», παραδέχεται η Amanda στο βίντεο.

@amandascheller Failing at briding #bridefail #weddingtiktok #weddingfun ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

Ωστόσο, το πιο αξιομνημόνευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια αυτού του αποτυχημένου πρώτου χορού. Μια δυσλειτουργία της γκαρνταρόμπας οδήγησε την Amanda να κάνει κατά λάθος mooning σε ολόκληρη τη γαμήλια δεξίωση. Αυτή η απροσδόκητη έκθεση πρόσθεσε ένα μοναδικό και αξέχαστο στοιχείο στη βραδιά, εξασφαλίζοντας ότι η ημέρα του γάμου του ζευγαριού θα ήταν μια μέρα που θα τους έμενε αξέχαστη.