Ο Βραζιλιάνος που τον ευνούχισε η σύζυγός του την συγχώρεσε και είναι πάλι μαζί: «Υπέροχη και τρυφερή» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Βραζιλιάνος που τον ευνούχισε η σύζυγός του την συγχώρεσε και είναι πάλι μαζί: «Υπέροχη και τρυφερή» (vid)
Μια δεύτερη ευκαιρία αποφάσισε να δώσει ένας 39χρονος Βραζιλιάνος στη γυναίκα που τον ευνούχισε.

Τον γύρο του κόσμου είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες η είδηση ότι μια 34χρονη γυναίκα στη Βραζιλία είχε κόψει το μόριο του 39χρονου συζύγου της όταν έμαθε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 15χρονη ανιψιά της.

Σύμφωνα με την ομολογία της, η 34χρονη του έκοψε το μόριο με ξυράφι και στη συνέχεια το πέταξε στην τουαλέτα. Όταν παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολόγησε ότι το πέταξε μακριά ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να του κολλήσουν.

Η 34χρονη οδηγήθηκε στη φυλακή για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι ήρθε και πάλι στο προσκήνιο. Κι αυτό διότι ο 39χρονος αποφάσισε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Σύμφωνα με επιστολές που αντάλλαξαν και τις οποίες δημοσίευσε η εφημερίδα «O Globo», o 39χρονος επικοινώνησε αρχικά με την φυλακισμένη γυναίκα για να δει τι κάνει, με την ίδια να απαντά γεμάτη ευγνωμοσύνη που της έγραψε.

«Θέλω να ξέρεις ότι σε συγχώρεσα και ζητώ να με συγχωρέσεις και εσύ και οι δικοί σου» έγραψε η 34χρονη στον πρώην αγαπημένο της, με εκείνον να της απαντά ότι την έχει ήδη συγχωρήσει και ότι ο ίδιος φέρει ευθύνη αφού «κατέστρεψε τα πάντα», απατώντας την με την ανιψιά της. «Αν μπορούσα θα άλλαζα θέση μαζί σου στη φυλακή επειδή η αγάπη μου για εσένα υπερβαίνει την τραγωδία που συνέβη στη ζωή μας», της έγραψε σε ένα από τα γράμματά του.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος πρόσφατα στην εφημερίδα, δεν ενδιαφέρεται τι μπορεί να πει ο κόσμος για την επανασύνδεσή του με τη γυναίκα που είναι ένοχη για μία τόσο ακραία πράξη ενδοοικογενειακής βίας, αφού τα αισθήματά του για εκείνη είναι πολύ δυνατά. Φυσικά ο ίδιος αντιμετωπίζει έντονες επικρίσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον αλλά και από την οικογένεια της 34χρονης.

Η αδελφή της είναι εξοργισμένη που το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, αφού ο άνδρας εκμεταλλεύτηκε την ανήλικη κόρη της. Ο 39χρονος πάντως συνεχίζει να εκφράζει στη φυλακισμένη γυναίκα την αγάπη του με επιστολές, υποσχόμενος ότι θα την περιμένει έξω από την πύλη της φυλακής όταν εκτίσει την ποινή της.

«Είναι μια υπέροχη, τρυφερή γυναίκα που με αγαπά. Δεν άξιζε να την προδώσω έτσι» λέει στην O Globo ο 39χρονος, προσθέτοντας ότι είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να πετύχει η σχέση τους, αφού η 34χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με πολυετή ποινή φυλάκισης.

Ο 39χρονος έχει ήδη υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του μορίου του και απομένει μία τοποθέτηση εμφυτεύματος που θα πραγματοποιηθεί όταν προχωρήσει λίγο περισσότερο η ανάρρωσή του.