«Εξαφάνισαν» το εκκλησάκι στη βίλα του Ρέμου στη Μύκονο: Το μυστήριο με τον Άραβα νέο ιδιοκτήτη (vid)

«Εξαφάνισαν» το εκκλησάκι στη βίλα του Ρέμου στη Μύκονο: Το μυστήριο με τον Άραβα νέο ιδιοκτήτη (vid)
Βρέθηκε θαμμένο το εκκλησάκι στη βίλα που παραθέριζε για χρόνια ο Αντώνης Ρέμος στη Μύκονο.

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Μύκονο με το θαμμένο εκκλησάκι στη βίλα, στην οποία παραθέριζε για χρόνια ο Αντώνης Ρέμος.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, η ανακάλυψη έγινε από τον αντιδήμαρχο Μυκόνου, Δημήτρη Κουτσούκο κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού. Αυτό που με έκπληξη διαπίστωσε ήταν πως η εκκλησία που βρίσκεται στην βίλα, στην οποία παραθέριζε για χρόνια ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος έχει θαφτεί κάτω από το χώμα και έχει σκεπαστεί με φρύγανα.

Ο αντιδήμαρχος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με εικόνες από το σημείο, αναφέροντας ότι χρειάστηκε ο ίδιος να σκάψει με τα χέρια του για να ξεθάψει τον λευκό σταυρό στην κορυφή του ναού, ενώ ισχυρίστηκε ότι το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή έχει πωληθεί.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γειτόνων, τα οποία ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο νέος ιδιόκτητης του ακινήτου είναι Άραβας, ο οποίος για θρησκευτικούς λόγους θέλησε να «εξαφανίσει» την εκκλησία. Ωστόσο, κυκλοφορεί και ένα δεύτερο σενάριο, το οποίο αναφέρει ότι για να γίνει η μεταβίβαση του σπιτιού από τον παλιό ιδιοκτήτη στο νέο, έπρεπε να θαφτεί το εκκλησάκι, καθώς δεν είχε νομιμοποιηθεί.

Όπως είναι φυσικό, η είδηση έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια και οργή στα social media.