Ζήτησε από τον γείτονα να αλλάξει θέση στην κάμερα που ήταν στραμμένη στο δωμάτιό της και πήρε μια απίθανη απάντηση

Επιμέλεια: Newsroom
Ζήτησε από τον γείτονα να αλλάξει θέση στην κάμερα που ήταν στραμμένη στο δωμάτιό της και πήρε μια απίθανη απάντηση
Μια γυναίκα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον γείτονά της επειδή είχε στρέψει την κάμερά του προς την κρεβατοκάμαρα της μικρότερης αδελφής της.

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε μια γυναίκα στο Reddit, με αποτέλεσμα η ιστορία της να πάρει διαστάσεις. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο γείτονάς της είχε στρέψει την εξωτερική κάμερα του σπιτιού του προς το δωμάτιο της μικρότερης αδελφής της.

Μάλιστα, μοιράστηκε στην πλατφόρμα τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον γείτονά της, όταν του ζήτησε να αλλάξει θέση στην κάμερα, καθώς επηρέαζε την ιδιωτικότητά τους. Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία εξήγησε ότι μέχρι πρότινος, υπήρχαν κάποια μπαμπού που δεν επέτρεπαν τη θέση στο δωμάτιο της αδελφής της. Τα μπαμπού αυτά είχαν αφαιρεθεί.

neighbor's security camera pointed at my sister's bedroom
byu/evalillie intexts

Η απάντηση του γείτονα ήταν πως θα χαιρόταν να τους δείξει τα πλάνα της κάμερας, καθώς δεν υπήρχε κανένα πλάνο από την κρεβατοκάμαρα της αδελφής της. Τότε η γυναίκα του ζήτησε να της στείλει ένα στιγμιότυπο οθόνης. «Μπορείς να μου στείλεις ένα στιγμιότυπο οθόνης; Μου φαίνεται ότι είναι στραμμένη κατευθείαν στην αυλή μας και υπάρχει μικρή απόσταση μεταξύ του φράχτη μας και το σπιτιού σας. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό», του είπε.

Τα πράγματα στη συνέχεια πήραν άσχημη τροπή, καθώς ο γείτονας την ρώτησε αν ήταν σύμπτωση το μήνυμα που του έστειλαν, μία μέρα μετά την παρατήρηση που τους είχε κάνει προκειμένου να χαμηλώσουν τη μουσική που είχαν δυνατά το βράδυ.

Η γυναίκα του ζήτησε συγγνώμη γι αυτό και του είπε ότι ενημέρωσε την αδελφή της για να μην το ξανακάνει. Ωστόσο, τον διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν είχε καμία σχέση με την κάμερα. Ο γείτονας αρνήθηκε τη συγγνώμη και της ζήτησε να ψάξει καλύτερα τους νόμους, ξεκαθαρίζοντάς της ότι δεν θα αλλάξει την θέση της κάμερας.

«Γνωρίζω καλά τους νόμους. Η κάμερα φαίνεται από το κρεβάτι της. Είναι εύλογο αίτημα να μην είναι στραμμένη στην αυλή μας και στην κρεβατοκάμαρα», του απάντησε, ωστόσο ο γείτονας επέμενε ότι η κάμερα ήταν σε νόμιμη θέση και πως δεν πρόκειται να την μετακινήσει ούτε εκατοστό.

«Πως θα αισθανόσουν αν κάποιος κατέγραφε τα παιδιά σου στο δωμάτιό τους;», με τον γείτονα να γίνεται έξαλλος και να της απαντάει: «Κοριτσάκι παράτα με». Οι περισσότεροι χρήστες του Reddit πήραν το μέρος της γυναίκας με έναν να σχολιάζει: «Όποιος δεν έχει κακές προθέσεις δεν απαντά με αυτό τον τρόπο σε μια τέτοια αντιπαράθεση».