Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιατρό που φέρεται να ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του: «Η πρώην σύζυγός του τον παίρνει στο κυνήγι με πέτρες»

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο με τον γιατρό που φέρεται να ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του: «Η πρώην σύζυγός του τον παίρνει στο κυνήγι με πέτρες»
Σοκάρει το βίντεο με άγριο καβγά και πέτρες στα χέρια ανάμεσα στον γιατρό που κατηγορείται για ασέλγια εις βάρος της 4χρονης κόρης του, με την πρώην σύζυγό του.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση με τον γιατρό στην Λάρισα που συνελήφθη και οδηγήθηκε στην φυλακή για ασέλγεια σε βάρος της μόλις τεσσάρων ετών κόρης του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας από την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση – έρευνα, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από το «Χαμόγελο του παιδιού», ο δράστης, ενεργώντας κατά μόνας και ευρισκόμενος με την ανήλικη κόρη του, εντός του αυτοκινήτου του, διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της.

Σε βίντεο ντοκουμέντο του Star φαίνεται η μητέρα της 4χρονης να επιτίθεται στον πρώην σύζυγό της, κρατώντας πέτρες στα χέρια σε μια από τις πολλές διαμάχες τους. Τώρα η ίδια πιστεύει ότι ασέλγησε στο ανήλικο παιδί τους. Στις εικόνες διακρίνεται και ο σύντροφος της μητέρας να κρατά ένα καδρόνι και να τον πλησιάζει απειλητικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου του 47χρονου γιατρού, εκείνος «θεωρεί ότι όλο το σκηνικό έχει στηθεί από την μητέρα του παιδιού με την οποία βρίσκονται στα δικαστήρια κι έχουν πάρα πολλές δικαστικές διαμάχες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την καταγγελία για την ασέλγεια δεν την έκανε η σύζυγος του 47χρονου στις αρχές αλλά ένας πολίτης που είδε τον γιατρό με την κόρη του σε ένα παιδότοπο. Συγκεκριμένα, τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά.