Ατρόμητος οπαδός έβγαλε την μπλούζα του και έκανε τσουλήθρα στο χιόνι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ατρόμητος οπαδός έβγαλε την μπλούζα του και έκανε τσουλήθρα στο χιόνι (vid)
Viral έχει γίνει το βίντεο ενός οπαδού των Buffalo Bills που έκανε τσουλήθρα στο χιόνι.

Μπροστά στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, η αναμέτρηση των Buffalo Bills με τους Pittsburgh Steelers αναβλήθηκε, αλλά αυτό δεν χάλασε το κέφι για τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι έκατσαν να καθαρίσουν το γήπεδο προκειμένου να αγωνιστεί η αγαπημένη τους ομάδα.

Οι Buffalo Bills, με το χαρακτηριστικό τους στυλ που χαρακτηρίζει την κοινότητα, κάλεσαν τους ντόπιους να βοηθήσουν στο καθαρισμό του γηπέδου μετά τη χιονοθύελλα που έπληξε την περιοχή. Πιστοί στη φήμη τους για τον ενθουσιασμό και την καλή διάθεση, οι οπαδοί των Bills ανέλαβαν με προθυμία το έργο, μετατρέποντας την επίπονη εργασία σε ευκαιρία για διασκέδαση. Τα βίντεο που κατέγραψαν τα καμώματά τους διαδόθηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδεικνύοντας τη μοναδική συντροφικότητα και την ανθεκτικότητα της κοινότητας των Bills.

Ανάμεσα στους πολλούς που βοήθησαν, ξεχώρισαν τα τολμηρά καμώματα ενός οπαδού. Χωρίς μπλούζα, παρά τις παγωμένες συνθήκες, αποφάσισε να προσθέσει ένα ανάλαφρο ύφος στην προσπάθεια τους να καθαρίσουν το χώρο. Ο οπαδός πήδηξε πάνω σε έναν σωλήνα που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά χιονιού γύρω από το στάδιο. Με ένα δυνατό σπρώξιμο, γλίστρησε στην αυτοσχέδια τσουλήθρα με το γυμνό του δέρμα πάνω στην κρύα επιφάνεια, ενσαρκώνοντας τον ατρόμητο και διασκεδαστικό πνεύμα των φανατικών οπαδών της ομάδας.

Η οργάνωση Bills προσέφερε ωρομίσθιο που έφτανε τα 18 ευρώ την ώρα, δωρεάν φαγητό και ζεστό χώρο για διαλείμματα σε όποιον συμμετείχε στις προσπάθειες. Αυτή η χειρονομία όχι μόνο βοήθησε στην προετοιμασία του γηπέδου για τον αγώνα, αλλά έφερε και την κοινότητα κοντά σε μια επίδειξη αλληλεγγύης και κοινού σκοπού.