Beeper Mini: H Apple «κατέβασε» ήδη την εφαρμογή iMessage του Android

Beeper Mini: H Apple «κατέβασε» ήδη την εφαρμογή iMessage του Android

bet365

H Apple δεν φάνηκε να χαίρεται ιδιαίτερα για τη λειτουργία του Beeper Mini στο Android.

Πριν από μερικές ημέρες, η Beeper ανακοίνωσε το Beeper Mini, ένα πρόγραμμα για συσκευές με λειτουργικό Android που υποσχόταν συμβατότητα και επικοινωνία με κατόχους iPhone μέσω του iMessage.

Ωστόσο, μια βδομάδα μετά, η υπηρεσία σταμάτησε να λειτουργεί λόγω σαμποτάζ που της έκανε η Apple. Πριν από μερικές ώρες, η πλατφόρμα επιβεβαίωσε μέσω του X (πρώην Twitter) ότι η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί, αναφέροντας ότι ερευνά τα αίτια, ενώ και οι χρήστες που προσπαθούσαν να στείλουν ένα μήνυμα έβλεπαν αναφορές ότι ο server δεν μπορούσε να το παραδώσει.

Όπως φαίνεται, από εδώ και στο εξής θα ζήσουμε μια (άνιση, είναι η αλήθεια) μάχη ανάμεσα στους μηχανικούς του Beeper Mini και αυτούς της Apple.

Η αμερικανική εταιρεία του Κουπερτίνο, δε, απάντησε επίσημα μέσω της επικεφαλής των δημοσίων σχέσεών της, Nadine Haija, πως οι όποιες ενέργειες έγιναν για να προστατευθεί η ασφάλεια και ιδιωτικότητα των χρηστών του iMessage.