Κουίζ: Πες μας τι τύπος φιλάθλου είσαι και θα σου πούμε ποια μπισκότα σου ταιριάζουν

Newsroom
Κουίζ: Πες μας τι τύπος φιλάθλου είσαι και θα σου πούμε ποια μπισκότα σου ταιριάζουν
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μπισκότου, το Gazzetta σε συνεργασία με τα αγαπημένα μπισκότα Βιολάντα δημιούργησε το απόλυτο ένα μπισκοτοκουίζ!

Ήξερες ότι η προέλευση του μπισκότου φαίνεται να αρχίζει από την Περσία, κατά τον 7ο αιώνα, αμέσως μετά τη χρήση της ζάχαρης που είχε γίνει κοινή στην περιοχή; Επειδή το μπισκότο έχει τη δική του ιστορία, λοιπόν, έχει καθιερωθεί και μία Παγκόσμια Ημέρα, για να γιορτάσουμε αυτό το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων.

Κάθε χρόνο στις 4 Δεκεμβρίου, τα μπισκότα έχουν την τιμητική τους, με εκατομμύρια κόσμου σε ολόκληρο τον πλανήτη να γιορτάσει τη γεύση, αλλά και την ιστορία τους. Κι επειδή στην Ελλάδα αυτή την ιστορία τη γράφουν τα μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ, είπαμε να συνδυαστούμε και να δημιουργήσουμε το απόλυτο μπισκοτοκουίζ για να βρει τελικά ο καθένας από εμάς τι μπισκότα του ταιριάζουν, ανάλογα με το τι τύπος φιλάθλου είναι.

Πάμε να παίξουμε;

Loading...

Αν τώρα θέλεις να κερδίσεις μία πολυσυσκευασία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ, για να γιορτάζεις την Παγκόσμια Ημέρα Μπισκότου με τον πιο ιδανικό τρόπο, τότε δεν έχεις παρά να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Gazzetta στο Instagram.