Σοκαριστικό τροχαίο στην Αυστραλία: Έφηβοι εκτοξεύτηκαν από μοτοσυκλέτα όταν συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκαριστικό τροχαίο στην Αυστραλία: Έφηβοι εκτοξεύτηκαν από μοτοσυκλέτα όταν συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο (vid)
Ένα τρομακτικό τροχαίο καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος στην Αυστραλία. Επιβάτες μοτοσυκλέτας συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρεθούν στον αέρα. Προσοχή σκληρές εικόνες!

Σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό που κατέγραψε κάμερα, ένα σκούτερ που μετέφερε τρεις εφήβους συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο σε μια πολυσύχναστη διασταύρωση στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Οι νεαροί αναβάτες εκτοξεύτηκαν στον αέρα, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο με σπασμένα πόδια. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι κανένα από τα αγόρια δεν φορούσε κράνος τη στιγμή του ατυχήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το σκούτερ είχε περάσει απροκάλυπτα με κόκκινο φανάρι τη διασταύρωση. Η απερίσκεπτη αυτή ενέργεια δεν έθεσε μόνο σε κίνδυνο τη ζωή τους, αλλά και τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στο σημείο.

@7newsaustralia Two of three teenagers riding a motorised scooter were seriously injured when they crashed into a car at an intersection in Sydney’s west. #accident #crash #scooter #7NEWS ♬ original sound - 7NEWS Australia

Τα επακόλουθα της σύγκρουσης ήταν εξίσου οδυνηρά. Λίγες στιγμές αφότου οι έφηβοι προσγειώθηκαν στο δρόμο, ένα δεύτερο σκούτερ που μετέφερε δύο άτομα έφτασε στον τόπο της σύγκρουσης. Ενώ ο ένας επιβάτης προσπάθησε να βοηθήσει ένα τραυματισμένο αγόρι, η σοβαρότητα της κατάστασης φάνηκε να τους καταβάλλει, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τον τραυματισμένο φίλο τους στην άκρη του δρόμου όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούσε να περπατήσει.

Οι συνέπειες της σύγκρουσης ήταν σοβαρές, με τον οδηγό και έναν επιβάτη του τρακαρισμένου σκούτερ να μεταφέρονται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε