Μεγάλος διαγωνισμός του Gazzetta & XEV Hellas: Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα σετ ελαστικών υψηλών επιδόσεων της Davanti

Επιμέλεια: Newsroom
Μεγάλος διαγωνισμός του Gazzetta & XEV Hellas: Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα σετ ελαστικών υψηλών επιδόσεων της Davanti
Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Instagram του Gazzetta και κάνε δικό σου ένα σετ ελαστικών υψηλών επιδόσεων της Davanti.

Το gazzetta.gr, σε συνεργασία με το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο XEV Yoyo προσφέρει σε έναν υπερτυχερό να κερδίσει ένα σετ τεσσάρων ελαστικών υψηλών επιδόσεων της Davanti για ασφαλή οδήγηση.

Έχοντας πολύ μικρές διαστάσεις, αυτονομία 150 χιλιόμετρα και πλούσιο εξοπλισμό, το νέο XEV Yoyo ήρθε στη χώρα μας μέσω της εταιρείας Σπανός ΑΕ .

Με μια ταχέως διευρυμένη γκάμα, η Davanti παράγει ελαστικά για όλες τις καιρικές συνθήκες επιβατικών, 4x4 και SUV αυτοκινήτων με μέγεθος ζάντας έως 22 ιντσών, όπως και μια ευρεία εμπορική σειρά για van καλύπτοντας το μεγαλύτερο σύνολο της παγκόσμιας ζήτησης.

O όμιλος εταιρειών ΣΠΑΝΟΣ, ευρύτερα γνωστός για την εμπορία premium brands ανέλαβε το 2022 την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των ελαστικών DAVANTI για την ελληνική αγορά.

* Ο διαγωνισμός λήγει 28/9 ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω Instagram story & tag στο caption του post

* Tο έπαθλο αφορά σετ ελαστικών με διάσταση έως 18 ιντσών

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!