NBA 2K24: Αγώνες σε νέο γήπεδο

NBA 2K24: Αγώνες σε νέο γήπεδο
Το παιχνίδι επέστρεψε με αλλαγές στα σημεία.

H σειρά NBA 2K συντροφεύει το gaming από το 1999 και συνεχίζει την πορεία της στην αγορά με νέο περιεχόμενο. Το NBA 2K24 κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες και στη χώρα μας και έρχεται με αλλαγές στα διάφορα σημεία. Ο τίτλος κυκλοφόρησε πέραν της απλής και στις Kobe Bryant και Black Mamba Editions με τον πρωταγωνιστή τον Kobe Bryant.

Οι παίκτες καλούνται να εμπνευστούν από την νοοτροπία του Kobe και να αναβιώσουν μοναδικές στιγμές της καριέρας του, από τα πρώτα του βήματα έως και το σημείο που έγινε παγκόσμιος σταρ. Το Neighborhood έρχεται ανανεωμένο σε μια παραθαλάσσια περιοχή και οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τον παίκτη τους στο MyPLAYER, αλλά και να εκμεταλλευτούν το ανανεωμένο σύστημα Badge.

To MyTEAM επιστρέφει γεμάτο ώρες δράσης και διασκέδασης. Οι παίκτες μπορούν να τραβήξουν κάρτες από το παρελθόν και να χρησιμοποιήσουν σημερινούς All-Stars και διαχρονικούς θρύλους για να σχηματίσουν την απόλυτη ομάδα. Το mode έρχεται με διάφορες καινοτομίες και βελτιώσεις, όπως το νέο salary cap.

Το gameplay παρουσιάζεται βελτιωμένο με πιο ρεαλιστικούς μηχανισμούς που εστιάζουν στη λεπτομέρεια και όσοι εκμεταλλευτούν τους προσφερόμενους συνδυασμούς θα ανταμειφθούν περισσότερο για τις ικανότητές τους. Η νέα γενιά του τίτλου έρχεται με ακόμη περισσότερες βελτιώσεις και λειτουργίες, όπως το cross-platform play, αλλά και τη νέα τεχνολογία ProPLAY.