Συγκλονιστική μαρτυρία για την δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon: «Στο τρίτο σπρώξιμο ξεκάθαρα θα τον έριχνε στη θάλασσα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Συγκλονιστική μαρτυρία για την δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon: «Στο τρίτο σπρώξιμο ξεκάθαρα θα τον έριχνε στη θάλασσα» (vid)
Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η χώρα μετά από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου.

Έφτασε στο Ηράκλειο προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά το πλοίο Blue Horizon στο οποίο βρήκε φριχτό θάνατο ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης. Στο λιμάνι του Ηρακλείου υπήρχαν άνδρες του λιμενικού σώματος, οι οποίοι περίμεναν να δέσει με ασφάλεια το πλοίο.

Την ίδια ώρα, οι επιβάτες βρίσκονταν στα καταστρώματα του Blue Horizon, περιμένοντας τη στιγμή που θα δέσει το πλοίο ώστε να αποβιβαστούν από αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά.


Ένας από τους επιβάτες που βρίσκονταν στο πλοίο και είδε το τραγικό συμβάν, μίλησε στην κάμερα του Alpha: «Έχω δει το περιστατικό από τις 20:37, είμαστε συνέχεια έξω με την κόρη μου, η οποία βρίσκεται σε ένα σοκ. Βλέπω έναν άνθρωπο να στέκεται προς τα αριστερά και να βρίσκεται στο σημείο της άγκυρας. Στη συνέχεια κλείνει η πόρτα, όπου επιβιβάζονται οι άνθρωποι και εκείνος στέκεται στο σημείο που ήταν».

Συνέχισε λέγοντας: «Γύρω στις 9, το πλοίο ξεκινά να φεύγει και ο άνθρωπος αυτός κάνει προσπάθεια να μπει από την πλευρά που μπαίνουν τα αυτοκίνητα. Έπειτα δέχεται σπρώξιμο από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο. Στην πρώτη φορά που τον έσπρωξαν δεν καταλάβαμε τι συνέβη, στη δεύτερη φορά φαίνεται να ακουμπά στεριά και την τρίτη φορά που θα επιχειρήσει να μπει γίνεται το μοιραίο σπρώξιμο. Στη τρίτη φορά τον σπρώχνει στη θάλασσα, καθώς το πλοίο πλέον έχει απομακρυνθεί από την στεριά».