O Dolph Lundgren παντρεύτηκε γιατί οι γιατροί του έδωσαν τρία χρόνια ζωής

Επιμέλεια: Newsroom
O Dolph Lundgren παντρεύτηκε γιατί οι γιατροί του έδωσαν τρία χρόνια ζωής
Το ταξίδι του Dolph Lundgren με τον καρκίνο ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια, όταν έλαβε την καταστροφική είδηση ενός όγκου στο νεφρό του. Ωστόσο, μετά την επιτυχή αφαίρεση των όγκων και πέντε χρόνια φαινομενικής ανάρρωσης, η ζωή πήρε μια δύσκολη τροπή

Σε μια συγκινητική εξέλιξη, ο πρωταγωνιστής του «Rocky» Dolph Lundgren αψήφησε τις πιθανότητες και παντρεύτηκε την 27χρονη φίλη του, Emma Krokdal, μετά τη διάγνωση του καρκίνου. Ο 65χρονος σταρ της δράσης αντάλλαξε όρκους με την Emma σε μια εκπληκτική τελετή στο γραφικό νησί της Μυκόνου.

Η απόφασή τους να δεθούν με τα δεσμά του γάμου σε αυτή την ειδυλλιακή μεσογειακή τοποθεσία ήταν μια απόδειξη της διαρκούς αγάπης και της δύναμής τους μέσα σε μια δύσκολη περίοδο. Ο Dolph και η Emma αντιμετώπισαν σημαντικά εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων της πανδημίας του Covid-19 και των δοκιμασιών της πλοήγησης σε απαιτητικές ιατρικές θεραπείες.

Το ταξίδι του Dolph Lundgren με τον καρκίνο ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια, όταν έλαβε την καταστροφική είδηση ενός όγκου στο νεφρό του. Ωστόσο, μετά την επιτυχή αφαίρεση των όγκων και πέντε χρόνια φαινομενικής ανάρρωσης, η ζωή πήρε μια δύσκολη τροπή. Το 2020, άρχισε να αντιμετωπίζει γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, γεγονός που οδήγησε σε περαιτέρω ιατρικές έρευνες και στην ανακάλυψη πρόσθετων όγκων στην κοιλιακή του περιοχή.

Ο αστέρας της δράσης μοιράστηκε με ειλικρίνεια την εμπειρία του στην εκπομπή «In Depth with Graham Bensinger», αφηγούμενος τη στιγμή που συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση έξι όγκων, έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον γιατρό του με πιο αποκαρδιωτικά νέα, ένας ακόμη όγκος είχε βρεθεί στο συκώτι του και ήταν μη χειρουργήσιμος.

Αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, ο Dolph Lundgren ξεκίνησε συστηματική θεραπεία, αναζητώντας εναλλακτικές προσεγγίσεις για την καταπολέμηση της ασθένειάς του. Ωστόσο, αυτό είχε παρενέργειες, όπως απώλεια βάρους και πεπτικά προβλήματα, προσθέτοντας στην ήδη δύσκολη μάχη που αντιμετώπιζε.