Ο Βασάλος εκθρονίζει τον «Ντάνο» με μια ατάκα: «Ο Κατσούλης ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από όλα τα Survivor» (vid)

Ο Βασάλος εκθρονίζει τον «Ντάνο» με μια ατάκα: «Ο Κατσούλης ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από όλα τα Survivor» (vid)
Μπορεί για τον περισσότερο κόσμο ο Γιώργος Αγγελόπουλος να είναι ο απόλυτος Survivor, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει διαφορετική άποψη.

«Φωτιές» άναψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στους θαυμαστές του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star βρέθηκε στην εκπομπής «Γεια σου!» στον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε ποιον θα υποστηρίζει στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα απάντησε πως θέλει νικητή τον Σάκη Κατσούλη, για τον οποίο τόνισε πως είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει από όλα τα Survivor. Δήλωση που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς στο Survivor του 2017 βρισκόταν μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος θεωρείται από τον περισσότερο κόσμο, ο καλύτερος παίκτης που έχει εμφανιστεί ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Εγώ τον Σάκη υποστηρίζω για νικητή γιατί πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης μακράν που έχει περάσει από όλα τα Survivor που έχουν γίνει στην Ελλάδα», είπε με την Μαρία Μπακοδήμου να του λέει με έκπληξη «αλήθεια;».

Και τον Βασάλο να συνεχίζει: «Ε τι, υπάρχει καλύτερος; Ήταν κύριος μέσα στο παιχνίδι, ποτέ δεν απασχόλησε με οτιδήποτε, ήταν ίδιος μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οπότε είναι δίκαιο να το πάρει ο Σάκης 100%».