ΗΠΑ: Έπιασε στα πράσα την γυναίκα του με άλλον άντρα και τον ξυλοκόπησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ

Επιμέλεια: Newsroom
ΗΠΑ: Έπιασε στα πράσα την γυναίκα του με άλλον άντρα και τον ξυλοκόπησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ
Ο John Dimmig, ένας 33χρονος κάτοικος του Lake Worth, αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, αφού εισέβαλε σε ένα Airbnb και ανακάλυψε τη σύζυγό του να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις έναν άλλο άνδρα

Ένα πρόσφατο περιστατικό στη Φλόριντα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς ένας σύζυγος κατηγορήθηκε για επίθεση εναντίον ενός άλλου άνδρα, τον οποίο έπιασε στο κρεβάτι με τη σύζυγό του. Η ιστορία, που μετέδωσε το CBS 2, αποκαλύπτει μια σκηνή θυμού και βίας που εκτυλίχθηκε στο Lake Worth.

Ο John Dimmig, ένας 33χρονος κάτοικος του Lake Worth, αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, αφού εισέβαλε σε ένα Airbnb και ανακάλυψε τη σύζυγό του να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις έναν άλλο άνδρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα πρόσφατα και οι λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν μέσω αστυνομικής έκθεσης.

Μετά την κλήση στο 911, οι βοηθοί ανταποκρίθηκαν γρήγορα στη σκηνή, βρίσκοντας ένα ίχνος από πιτσιλιές αίματος σε όλο το σαλόνι. Ακολουθώντας τις σταγόνες αίματος έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος, όπου το θύμα, βαριά τραυματισμένο και γεμάτο αίμα, βρισκόταν ανάσκελα, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα για να σταματήσει την αιμορραγία.

Σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, το θύμα, ένας τεχνικός αξονικής τομογραφίας που είχε έρθει από την Αριζόνα για επαγγελματικούς λόγους, εξήγησε στους βοηθούς ότι η σύζυγος του Dimmig ήταν συνάδελφός του. Αφού ολοκλήρωσαν τα εργασιακά τους καθήκοντα, είχαν βγει για ποτό πριν επιστρέψουν στο Airbnb που είχε νοικιάσει.

Ενώ οι δυο τους ήταν μαζί στο κρεβάτι, η προσωπική τους στιγμή διακόπηκε απότομα από τον ήχο του ανοίγματος της εξώπορτας. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ο Dimmig εισέβαλε στο δωμάτιο, κρατώντας ένα αλουμινένιο ρόπαλο του μπέιζμπολ με εμφανή οργή στα μάτια του.

Ο εξαγριωμένος σύζυγος καθήλωσε γρήγορα το θύμα και το υπέβαλε σε μια σειρά βίαιων χτυπημάτων με το μεταλλικό ρόπαλο, χτυπώντας το τρεις φορές, όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην έκθεση σύλληψης. Το θύμα, φοβούμενο για τη ζωή του, εξέφρασε αργότερα στους αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν: «Ένιωσα ότι ήθελε να με σκοτώσει».

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο Dimmig προειδοποίησε έντονα τον άνδρα να μείνει μακριά από τη σύζυγό του, προσθέτοντας στην ήδη τρομακτική δοκιμασία. Τελικά, η σύζυγος του Dimmig κατάφερε να παρέμβει, τραβώντας τον σύζυγό της μακριά από το θύμα. Μετά τη διαμάχη, ο Dimmig έφυγε γρήγορα από τη σκηνή, αφήνοντας πίσω του ένα ίχνος χάους και σύγχυσης.