Η αποτυχημένη βουτιά του Rick Ross από βατήρα: «Πρώτα βούτηξαν τα γόνατα του και μετά αυτός» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η αποτυχημένη βουτιά του Rick Ross από βατήρα: «Πρώτα βούτηξαν τα γόνατα του και μετά αυτός» (vid)
Η προσπάθεια του γνωστού ράπερ να βουτήξει από βατήρα έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, καθώς η απόπειρα του δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Είναι γνωστό πως ράπερ του βεληνεκούς του Rick Ross διοργανώνουν πάρτι με χιλιάδες κόσμο και άφθονο ποτό. Η διασκέδαση είναι στα ύψη και όλοι απολαμβάνουν τις πλουσιοπάροχες παροχές. Βέβαια τις περισσότερες φορές θα γίνει κάποιο ευτράπελο και αμέσως θα διοχετεύει στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη και στο πρόσφατο πάρτι που διοργάνωσε ο διάσημος ράπερ στην βίλα του, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Το βίντεο έχει δημοσιευτεί σε όλες τις πλατφόρμες και έχει συγκεντρώσει παραπάνω από 11 εκατομμύριο προβολές.

Όπως φαίνεται και στο στιγμυότυπο, ο ράπερ ανεβαίνει στον βατήρα και αναπηδάει αρκετές φορές, μέχρι να πάρει την απόφαση να βουτήξει. Και εκεί που φαίνεται πως όλα θα πάνε καλά, ξαφνικά χάνει την ισορροπία του και τα γόνατα του τον εγκαταλείπουν.

Αρκετοί πιστεύουν πως ο λόγος που η βουτιά του ήταν αποτυχημένη ήταν το βάρος του ράπερ, ενώ άλλοι θεωρούν πως δεν υπολόγισε το μήκος του βατήρα. Όπως και να έχει ο ράπερ έδωσε τον δικό του σχολιασμό, σχετικά με το βίντεο που σε λίγες μόλις ώρες έγινε viral.