Αμερικανός σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη του και ομολόγησε 15 χρόνια μετά: «Δεν μπορώ να το κρύβω άλλο, τον έθαψα εκεί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αμερικανός σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη του και ομολόγησε 15 χρόνια μετά: «Δεν μπορώ να το κρύβω άλλο, τον έθαψα εκεί» (vid)
Ένας Αμερικανός ισχυρίστηκε ότι δολοφόνησε τον ιδιοκτήτη του και τον έθαψε στο σπίτι του πριν από σχεδόν 15 χρόνια.

Με σειρά μυστηρίου μοιάζει η δολοφονία ενός άνδρα, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 15 χρόνια.

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2008, ο William Blodgett χάθηκε ξαφνικά, με τον γιο του Greg, να αναφέρει την εξαφάνισή του στις 3 Ιανουαρίου 2009 μετά από μερικές ημέρες αναζήτησης.

Η εξαφάνιση και ο ενοικιαστής

Η αστυνομία έκανε έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι ο άνδρας που είχε εξαφανιστεί, είχε πρόβλημα με τον ενοικιαστή του που ονομάζεται Tony Peralta.

Συγκεκριμένα, ο σπιτονοικοκύρης ήθελε να τον διώξει κι εκείνος αντιδρούσε, αφού δεν ήθελε να φύγει. Οι Αρχές κάλεσαν τον 38χρονο ενοικιαστή για κατάθεση, αλλά από τα όσα είπε δεν προέκυψε κάτι ύποπτο.

Ωστόσο ο καιρός περνούσε και οι έρευνες για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου, παρέμεναν άκαρπες.

Μάλιστα, είχε θεωρηθεί ανησυχητικό το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του Blodgett ήταν ακόμα σταθμευμένο στο σπίτι και δεν υπήρχαν αναλήψεις από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Έτσι, μετά από αρκετό καιρό, η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση αφού δεν υπήρξαν στοιχεία, αλλά ούτε και κάποιο σημάδι ώστε να μπορούν να τον εντοπίσουν.

«Όλα τα στοιχεία σε αυτήν την υπόθεση έχουν εξαντληθεί. Αυτή η υπόθεση θα κλείσει εν αναμονή περαιτέρω στοιχείων ή πληροφοριών», ανέφερε η έκθεση της αστυνομίας.

Η ομολογία

Όμως, η υπόθεση άνοιξε τον περασμένο μήνα, αφού ο Peralta, ο ενοικιαστής, κάλεσε την αστυνομία και παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον Blodgett πριν από σχεδόν 15 χρόνια.

Σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το αστυνομικό τμήμα του Ρόσγουελ, ακούγεται να λέει: «Απλώς βαρέθηκα να το κρύβω. Έχω βαρεθεί να ζω έτσι, κύριε». Παράλληλα ο δράστης παραδέχθηκε στους αστυνομικούς, πως χρειάστηκε να πιει αλκοόλ και χάπια για να βρει το κουράγιο να ομολογήσει την πράξη του.

«Ήταν καλός άνθρωπος και δεν του άξιζε αυτό που έκανα. Ήταν πάντα καλός μαζί μου και τον σκότωσα χωρίς λόγο», παραδέχτηκε.

Στα πλάνα της αστυνομίας, ο Peralta φαίνεται να πηγαίνει αστυνομικούς στο σπίτι του Roswell όπου φέρεται να συνέβη το έγκλημα. Οι αστυνομικοί σκάβουν με φτυάρια, με έναν να ουρλιάζει τελικά «υπάρχει ένα παπούτσι». Μάλιστα βρήκαν τα οστά και ένα κρανίο.