Ο Andrew Tate ισχυρίζεται ότι ενεργούσε υπό την εντολή του Θεού (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Andrew Tate ισχυρίζεται ότι ενεργούσε υπό την εντολή του Θεού (vid)
Αρνείται όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν ο Andew Tate και ισχυρίζεται ότι ενήργησε με εντολή του Θεού.

O διάσημος influencer Andrew Tate παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και αρνήθηκε τις μαρτυρίες γυναικών που εμπλέκονται στην τρέχουσα έρευνα και τον κατηγόρησαν για βιασμό και εκμετάλλευση.

Μάλιστα, εμφανίστηκε βέβαιος για την αθωότητά του και έδειξε να εκνευρίζεται όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση, δηλαδή τις κατηγορίες για βιασμό, εμπορία ανθρώπων και εκμετάλλευση γυναικών, για τις οποίες ερευνάται από Ρουμάνους εισαγγελείς.

Στο ερώτημα αν οι αμφιλεγόμενες απόψεις του για τις γυναίκες βλάπτουν τους νέους ανθρώπους, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν μια «δύναμη για το καλό» και ότι «ενεργούσε υπό την εντολή του Θεού για να κάνει καλά πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω την υπόθεση καλύτερα από εσάς, την ξέρω καλά και εσείς όχι, έχω δει όλους τους ποινικούς φακέλους και τα στοιχεία εναντίον μου και εσείς όχι, γνωρίζω την αλήθεια για το τι συνέβη και εσείς όχι. Και σας λέω με βεβαιότητα, δεν έχω βλάψει ποτέ κανέναν, η υπόθεση που έχει τεθεί εναντίον μου είναι εντελώς κατασκευασμένη και ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρεθώ ένοχος για τίποτα».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις οργανώσεις που τον κατηγορούν ότι έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά επιθέσεων σε κορίτσια και παρενόχλησης σε γυναίκες εκπαιδευτικούς ο ίδιος είπε: «Ποτέ, μα ποτέ δεν ενθάρρυνα μαθητή να επιτεθεί σε καθηγητή, άνδρα ή γυναίκα, ποτέ. Κηρύττω τη σκληρή δουλειά, την πειθαρχία. Είμαι αθλητής, κηρύττω την καταπολέμηση των ναρκωτικών, κηρύττω τη θρησκεία, κηρύττω την απαγόρευση του αλκοόλ, κηρύττω την απαγόρευση του εγκλήματος με μαχαίρι. Σε κάθε πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας είμαι αντίθετος».

Ο Andrew Tate συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου 2022 με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού. Οι αξιωματικοί εισέβαλαν στο κρησφύγετό του και λένε ότι βρήκαν όπλα, μαχαίρια και μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο διάσημος influencer και ο μικρότερος αδελφός του, ο 34χρονος Τριστάν, οδηγήθηκαν με χειροπέδες στη φυλακή.