Survivor All Star: Ο Τάκης έγινε έξαλλος όταν του ανακοίνωσαν τον αποκλεισμό του (vid)

Survivor All Star: Ο Τάκης έγινε έξαλλος όταν του ανακοίνωσαν τον αποκλεισμό του (vid)
Ένα ακόμη αυτοκίνητο δίνει το Survivor All Star στους παίκτες, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τον αποκλεισμό δύο παικτών από την διεκδίκησή του.

Ο αποψινός αγώνας ασυλίας ξεκίνησε σε τεταμένο κλίμα για τις δύο ομάδες του Survivor All Star, αφού ένας παίκτης αποχώρησε από την παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας ενώ ένας άλλος είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Τάκης βρίσκεται στο παιχνίδι με ποινή καθώς στο race που είχε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, έγινε μια κίνηση από τη μεριά του Καραγκούνια που η παραγωγή αποφάσισε να μην την αφήσει ατιμώρητη.

Απόψε, που οι παίκτες αγωνίζονται για την ασυλία αλλά και για ένα μεγάλο έπαθλο (σ.σ. αυτοκίνητο) ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Επειδή δεν μπορώ να αγωνιστώ για το έπαθλο, θέλω να παίξω κανονικά, θέλω να αγωνιστώ σε αγώνες, είμαι εδώ για να αγωνίζομαι. Θέλω να παίξω δεν με νοιάζει το έπαθλο. Θέλω να παίξω και να μην πάρω ποτέ το έπαθλο. Κάνω έκκληση στους αρμόδιους να με αφήσουν να παίξω Στη Νέα Υόρκη δεν θα έπρεπε να παίξω, τώρα γιατί δεν μπορώ να παίξω; Εγω δεν ήρθα να πάρω αυτοκίνητα, ήρθα να πάρω το τρόπαιο».

«Η λογική είναι διαφορετική σε αυτό το έπαθλο, είναι ατομικό», είπε ο Γιώργος Λιανός με τον Τάκη Καραγκούνια να του απαντά ειρωνικά «Ναι, είναι διαφορετική». Στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας ζήτησε συγγνώμη από τον παρουσιαστή για τη συμπεριφορά του.