Θα δοκίμαζες; Το νέο trend στις βάφλες είναι εντελώς NSFW

Θα δοκίμαζες; Το νέο trend στις βάφλες είναι εντελώς NSFW
Σαν μανιτάρια ξεπετάγονται τα καταστήματα σε όλο τον πλανήτη που πωλούν βάφλες εμπνευσμένες από ανδρικά και γυναικεία γεννητικά όργανα.

Ξεκίνησαν από την Ταϊλάνδη, εξαπλώθηκαν στον Καναδά και στις ΗΠΑ, ενώ πλέον πάνε να κατακτήσουν και την Ευρώπη. Ο λόγος για τις βάφλες που αντλούν έμπνευση από ανδρικά και γυναικεία γεννητικά όργανα και αποτελούν το νέο trend στο street food.

Τόσο στο TikTok όσο και στο Instagram έχουνε ανέβει τον τελευταίο καιρό δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες από καταστήματα που φτιάχνουν και πωλούν τις συγκεκριμένες βάφλες.

@ceylon_netflix #viral #icecream ♬ Gata Dodam by Sanjula Himala ft KaizerKaiz - sanjulahimala

Η διαδικασία της παρασκευής τους είναι σχεδόν η ίδια με τις κανονικές βάφλες που ξέρουμε και αγαπάμε τόσα χρόνια. Η μόνη διαφορά στην περίπτωση των NSFW βαφλών είναι πως τα καταστήματα έχουν προμηθευτεί ειδικές βαφλιέρες που έχουν το σχήμα ανδρικού μορίου ή αιδοίου.

Στη συνέχεια η βάφλα βουτιέται σε έναν κουβά με σοκολάτα και εμπλουτίζεται με ότι υλικό θέλει ο πελάτης, από τρούφα και μπισκότα μέχρι παγωτά.

@ceylon_netflix #icecream #viral #chocolate ♬ original sound - cricket 🏏

Το όλο concept πάντως φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη απήχηση στους νέους, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να ποζάρουν με τις NSFW βάφλες.

Μένει να δούμε πότε θα έρθει κι από τα μέρη μας το συγκεκριμένο food trend.