Άνδρας αποκοιμήθηκε σε ταξί και ο οδηγός έκανε κύκλους: Όταν ξύπνησε του ζήτησε να πληρώσει το ποσό των 290 ευρώ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
 Άνδρας αποκοιμήθηκε σε ταξί και ο οδηγός έκανε κύκλους: Όταν ξύπνησε του ζήτησε να πληρώσει το ποσό των 290 ευρώ (vid)
Ο άνδρας μπήκε σε ένα ταξί και αμέσως αποκοιμήθηκε. Όταν ξύπνησε, ο ταξιτζής τον ενημέρωσε ότι το κόμιστρο θα ήταν 290 ευρώ.

Ένας άνδρας στην Αυστραλία βρέθηκε πρόσφατα σε μια εφιαλτική κατάσταση, αφού αποκοιμήθηκε σε ένα ταξί και ξύπνησε με τον οδηγό να του ζητάει την απίστευτη αμοιβή των 290 ευρώ. Το περιστατικό προκάλεσε οργή και έθεσε ερωτήματα σχετικά με την ευθύνη των οδηγών ταξί και την ασφάλεια των επιβατών.

Ο άνδρας μπήκε σε ένα ταξί και αμέσως αποκοιμήθηκε. Όταν ξύπνησε, ο ταξιτζής τον ενημέρωσε ότι το κόμιστρο θα ήταν 290 ευρώ. Ο άντρας δικαιολογημένα σοκαρίστηκε και αρνήθηκε να πληρώσει την αμοιβή, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ζητήσει να τον οδηγήσει στη συγκεκριμένη διεύθυνση και δεν είχε ιδέα πώς είχε καταλήξει εκεί. Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα, με τον οδηγό να γίνεται όλο και πιο εχθρικός και να απειλεί ότι θα καλέσει την αστυνομία.

@classyryan Never fall asleep in a taxi. #australia #melbourne #taxi #scam ♬ original sound - Ryan Ryan 🌐

Τελικά, ο άνδρας κατάφερε να διαπραγματευτεί μια χαμηλότερη αμοιβή και του επιτράπηκε να φύγει από το ταξί, αλλά έμεινε συγκλονισμένος και βιασμένος από την εμπειρία.

Το περιστατικό προκάλεσε οργή και ανησυχίες για την ασφάλεια των επιβατών στα ταξί, ιδίως εκείνων που μπορεί να είναι ευάλωτοι ή μεθυσμένοι. Επισημαίνει επίσης την ευθύνη των οδηγών ταξί να διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ευημερία των επιβατών τους και να αποφεύγουν να τους εκμεταλλεύονται σε ευάλωτες καταστάσεις.

Ως απάντηση στο περιστατικό, η εμπλεκόμενη εταιρεία ταξί ζήτησε συγγνώμη και ξεκίνησε έρευνα για τις ενέργειες του οδηγού. Δεσμεύτηκαν επίσης να αναθεωρήσουν τις πολιτικές και τις διαδικασίες τους για να διασφαλίσουν ότι περιστατικά όπως αυτό δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον.