Το βίντεο της Finos Films για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: «Έχω και ζάχαρο και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το βίντεο της Finos Films για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: «Έχω και ζάχαρο και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει» (vid)
Στο βίντεο της Finos Film για την παγκόσμια ημέρα υγείας καταγράφεται ένα νοσταλγικό μοντάζ σκηνών από αλησμόνητες ελληνικές κινηματογραφικές επιτυχίες με αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Σήμερα (7/4) είναι παγκόσμια ημέρα υγείας και η Finos Film την τιμάει με ένα ξεχωριστό βίντεο, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Στο βίντεο της Finos Film για την παγκόσμια ημέρα υγείας καταγράφεται ένα νοσταλγικό μοντάζ σκηνών από αλησμόνητες ελληνικές κινηματογραφικές επιτυχίες με αγαπημένους πρωταγωνιστές όπως ο Βασίλης Αυλωνίτης, o Νίκος Ρίζος, η Τζένη Καρέζη, ο Κώστας Βουτσάς, η Γεωργία Βασιλειάδου, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Χρόνης Εξαρχάκος και πολλοί άλλοι.

«Έχω και ζάχαρο και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει και όσο ανεβαίνει συγχύζομαι» λέει ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιμένει πως η πίεση δεν είναι δική του.

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Το Θύμα», «Κάτι να Καίει», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ο Ψεύτης», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Ο Γόης», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Χαρούμενο Ξεκίνημα» και «Η Ωραία των Αθηνών».