Football Analytics Bootcamp Greece powered by Workearly & Opta

Newsroom
Football Analytics Bootcamp Greece powered by Workearly & Opta
Μάθε Sports Analytics με Data από Champions League, Super League και με τα δεδομένα της αγαπημένης σου ομάδας!

Το πρώτο αναγνωρισμένο Sports Data Science Certification Program στην Ελλάδα άνοιξε την πλατφόρμα του για τον τελευταίο κύκλο αιτήσεων. Το Workearly μέσω του gazzetta δίνει εκπτωτικό κουπόνι αξίας 60 ευρώ για τον 4o και τελευταίο κύκλο του προγράμματος (ισχύει για περιορισμένες θέσεις).

Μετά από 3 πετυχημένους κύκλους, το Football Analytics Bootcamp τρέχει για τελευταία φορά δίνοντας την δυνατότητα σε υποψηφίους να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν ως Sports Data Analyst. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν είτε στην ελλάδα είτε στο εξωτερικό(ακόμα και εξ αποστάσεως).

Tο Football Analytics Bootcamp του Workearly σε συνεργασία με την Opta, αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ανάλυση Δεδομένων στο Ποδόσφαιρο, όπου ακολουθείται εκπαιδευτική προσέγγιση με προσομοίωση πραγματικών job tasks για την απόκτηση των νέων ικανοτήτων. Είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα πιστοποίησης στο Sports Data Science σε 10+ χώρες, και είναι το μοναδικό πρόγραμμα που εκδίδει certification badge μέσω της Credly, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα;

Σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο των Football analytics και την επιστήμη των δεδομένων.

Σε όσους θέλουν να γίνουν Football analysts της αγαπημένης τους ομάδας και να αναλύσουν την πορεία της

Στους επαγγελματίες που βρίσκονται ήδη στον χώρο του Data Science και θέλουν είτε να εξελίξουν τις γνώσεις τους είτε να αποκτήσουν το Sports Analytics Certification.

Στους επαγγελματίες που βρίσκονται ήδη στον χώρο της Πληροφορικής και θέλουν να μάθουν Data Science Tools με sports data case studies

Σε προπονητές και αναλυτές που θέλουν να γνωρίσουν τα επιστημονικά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Σε οποιαδήποτε ομάδα ή οργανισμό στην αθλητική βιομηχανία και το sports betting θέλει να εκπαιδεύσει τα στελέχη του στις τελευταίες τάσεις της αγοράς των Sports Analytics.

Στην πλατφόρμα μπορούν να εγγραφούν ακόμη και εταιρείες ή και πανεπιστήμια, δημιουργώντας τα δικά τους εργαστήρια ή δημοσιεύοντας θέσεις εργασίας. Παρέχεται Εκπαίδευση, Πιστοποίηση και προοπτικές Διασύνδεσης για ρόλους που υποστηρίζουν εξ αποστάσεως εργασία (Remote Sports Data Analysts Jobs.

Μάθε Sports Analytics με Data από Champions League, Super League και με τα δεδομένα της αγαπημένης σου ομάδας!

Κάνε αίτηση με το εκπτωτικό κουπόνι: “workfootball4” και κέρδισε έκπτωση αξίας 60 ευρώ, για τον τελευταίο κύκλο του προγράμματος. Μπορείς να ξεκινήσεις είτε τον Απρίλιο είτε τον Μάιο.

Το πρώτο αναγνωρισμένο Sports Data Science Certification Program στην Ελλάδα - Κάνε αίτηση εδώ

Μη χάνεις άλλο χρόνο, κάνε αίτηση με το εκπτωτικό κουπόνι “workfootball4” και γίνε Sports Data Analyst.

Προσοχή: Η έκπτωση των 60 ευρώ ισχύει για περιορισμένο αριθμό ατόμων και μόνο για τον 4ο κύκλο του Προγράμματος (Απρίλιος ή Μάιος)

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ