TikToker κατάφερε να πουλήσει μια τσάντα με το εξωφρενικό ποσό των 9.000 δολαρίων: Την είχε αγοράσει με μόλις ένα δολάριο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
TikToker κατάφερε να πουλήσει μια τσάντα με το εξωφρενικό ποσό των 9.000 δολαρίων: Την είχε αγοράσει με μόλις ένα δολάριο (vid)
Μια κοπέλα στο TikTok ξαφνιάστηκε όταν είδε την τσάντα που είχε αγοράσει με μόλις ένα δολάριο, να πωλείται στην απίστευτη τιμή των 9.000 δολαρίων.

Μια vintage τσάντα Cartier έχει κάνει θραύση στο TikTok, με τους χρήστες να επιδεικνύουν το κομψό αξεσουάρ και να προκαλούν αύξηση του ενδιαφέροντος για το αντικείμενο.

Το πορτοφόλι, το οποίο αποτελεί μέρος της συλλογής Cartier Tank, κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1990 και διαθέτει κομψό μαύρο δερμάτινο εξωτερικό με χρυσό υλικό. Διαθέτει επίσης έναν αποσπώμενο ιμάντα ώμου και μια κλασική κόκκινη επένδυση με το λογότυπο Cartier.

@ciao.chandler My most 💰💰antique find to date. #antiques #1920sfashion #antiqueclothing #finejewelry ♬ original sound - Chandler 🌸

Η vintage τσάντα είχε αρχικά εισαχθεί προς πώληση στην ιστοσελίδα πολυτελών μεταβιβάσεων για 9.000 δολάρια, αλλά μετά την τάση του TikTok, ξεπούλησε γρήγορα. Βέβαια είναι αξιοσημείωτο να τονιστεί το γεγονός πως η κοπέλα αγόρασε την συγκεκριμένη τσάντα μόλις με 1 δολάριο.

Πολλοί χρήστες στο TikTok γοητεύτηκαν από τον διαχρονικό σχεδιασμό και την κομψή εμφάνιση της τσάντας, ενώ κάποιοι την θεώρησαν ακόμη και ως πιθανό επενδυτικό κομμάτι.

@ciao.chandler I’M IN SHOCK #1920svintage #vintageclothing #auction #antiques #treasurehunt #cartier #update #fyp #foryoupage #greenscreen ♬ original sound - Chandler 🌸

Ενώ τα vintage πορτοφόλια Cartier είναι ιδιαίτερα περιζήτητα, μπορεί επίσης να συνοδεύονται από μια βαριά τιμή. Ωστόσο, για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα αξεσουάρ σχεδιαστή που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, θα μπορούσε να είναι μια αξιόλογη αγορά. Συνολικά, η τάση στο TikTok έχει επιστήσει την προσοχή στη διαρκή ελκυστικότητα της vintage μόδας.