Νεαρή στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε τον ξάδερφό της για βιασμό σε κλαμπ

Επιμέλεια: Newsroom
Νεαρή στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε τον ξάδερφό της για βιασμό σε κλαμπ
Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια 22χρονη στη Θεσσαλονίκη που καταγγέλλει ότι ο ξάδερφός της την βίασε σε νυχτερινό κέντρο.

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας 22χρονης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον ξάδερφο.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη μετέβη το απόγευμα της Κυριακής στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και κατήγγειλε πως τα ξημερώματα της Κυριακής και ενόσω βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο ξάδερφός της την βίασε.

Σύμφωνα με το kathimerini.gr, οι δυο τους μετέβησαν από κοινού στην τουαλέτα και δίχως να το αντιληφθεί η 22χρονη -λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ- ο 26χρονος ξάδερφός της φέρεται να σήκωσε τη φούστα της και να την κακοποίησε σεξουαλικά. Όταν ξύπνησε στο διαμέρισμα της η 22χρονη, είχε έντονο πόνο στον χώρο των γεννητικών οργάνων και αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της, τον οποίο και κατήγγειλε.

Για την υπόθεση διορίστηκε πραγματογνώμονας- ψυχολόγος από το Τ.Α. Λευκού Πύργου για την εξέταση της κοπέλας, κατασχέθηκαν τα ενδύματά της και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» για λήψη ούρων και αίματος. Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη.