Τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Γερμανία η Κριστίν Λαγκάρντ 

Επιμέλεια: Newsroom
Τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Γερμανία η Κριστίν Λαγκάρντ 
Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά. 

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά. Εκπρόσωπός της δήλωσε πως το αυτοκίνητό της «ενεπλάκη σε ένα τροχαίο το απόγευμα της Παρασκευής (24/3), μετά την αναχώρησή της από τη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στις Βρυξέλλες».

Η κα Λαγκάρντ ήταν επιβάτιδα στο όχημα και τραυματίστηκε ελαφρά, όπως φάνηκε και από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Θα φορά αυχενικό κολάρο για κάποιο διάστημα, αλλά θα συνεχίσει κανονικά την άσκηση των καθηκόντων της. Κανείς άλλος από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Η Λαγκάρντ συμμετέχει σήμερα στη Φραγκφούρτη σε μια εκδήλωση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών η οποία εγκαινιάζει ένα κέντρο αφιερωμένο στην τεχνολογική καινοτομία στον χρηματοπιστωτικό τομέα, με τη συμμετοχή των 20 κεντρικών τραπεζών των χωρών μελών της ευρωζώνης. Ένα παράρτημα αυτού του κέντρου θα λειτουργεί ταυτόχρονα στο Παρίσι.