Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φτιάχνεις μακαρόνια, σύμφωνα με 3 Ιταλούς σεφ

Newsroom
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να φτιάχνεις μακαρόνια, σύμφωνα με 3 Ιταλούς σεφ
Βγάλε τον Ιταλό σεφ που κρύβεις μέσα σου, εύκολα και γρήγορα.

Αν έχεις πει έστω μία φορά ότι δεν μπορείς να φτιάξεις ούτε μακαρόνια και δε σε έχουν πιστέψει, μπορείς να δείξεις αυτό εδώ το άρθρο. Γιατί σε ακούμε, σε στηρίζουμε, και θα σου πούμε τι ακριβώς πρέπει να διορθώσεις.

Το να βράσεις νερό δε θέλει καμία ιδιαίτερη τεχνική, όλοι το ξέρουν αυτό. Το να πετάξεις τα μακαρόνια μέσα, επίσης. Αυτό που έχει σημασία, είναι η στιγμή που θα το κάνεις. Μπορεί να το κάνεις πριν ακόμη ζεσταθεί, αμέσως μόλις ακουμπήσεις την κατσαρόλα στο μάτι.

Μπορεί να περιμένεις 10 λεπτά, μπορεί να έχεις τόση υπομονή ώστε να περιμένεις όντως να βράσει το νερό. Είναι ένα μικρό μέρος της διαδικασίας, αλλά από τα σημαντικότερα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...