Σοκαρισμένοι άνθρωποι διέκριναν μυστηριώδη φωτεινά αντικείμενα που διασχίζουν τον ουρανό (vid)

Newsroom
Σοκαρισμένοι άνθρωποι διέκριναν μυστηριώδη φωτεινά αντικείμενα που διασχίζουν τον ουρανό (vid)
Άνθρωποι στη Φλόριντα έμειναν έκπληκτοι αφού είδαν ένα απροσδόκητο φωτεινό σόου τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πριν από την ανατολή του ήλιου την Πέμπτη 23 Μαρτίου, καθώς οι κάτοικοι της νοτιοδυτικής Φλόριντα άρχισαν να σηκώνονται και να προετοιμάζονται για την ημέρα τους, εντοπίστηκε μια ροή από φώτα πορτοκαλί χρώματος να ταξιδεύουν στον ουρανό.

Δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα περιμένατε να δείτε με τον πρωινό σας καφέ. Αφού παρακολουθήσετε το κλιπ, που δημοσιεύτηκε από τον Jeffery Berry και μοιράστηκε ο μετεωρολόγος Jim Dickey, θα καταλάβετε γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορεί να υποθέσουν ότι μόλις είδαν κάποιο είδος UFO.

Το NBC2 εξηγεί ότι το σύμπλεγμα των φώτων είναι πολύ κοντά μεταξύ τους για να είναι μετεωρίτες και πολύ μακριά για να είναι αεροπλάνα, με τον Dickey να τα περιγράφει ως "πύρινες μπάλες".

Πηγαίνοντας στο Twitter, έγραψε: «Λάβαμε αρκετές αναφορές και βίντεο από πολλαπλές σφαίρες φωτιάς στον ουρανό πάνω από το SWFL σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 5 π.μ.»

«Αυτό το βίντεο είναι από το Φορτ Μάγιερς και το έστειλε ο τηλεθεατής Τζέφρι Μπέρι».

Η διαδικτυακή κοινότητα ήταν έτοιμη να αστειευτεί με την παρατήρηση, με έναν να γράφει: "Αυτός ήταν ο Τσακ Νόρις που έπαιζε μπάλα με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό".