H Huawei ανακοίνωσε τα Huawei P60, Huawei Watch Ultimate, Huawei Mate X3 και Huawei FreeBuds 5 (vids)

H Huawei ανακοίνωσε τα Huawei P60, Huawei Watch Ultimate, Huawei Mate X3 και Huawei FreeBuds 5 (vids)
Η κινεζική εταιρεία ρίχνει στην αγορά νέα smartphones, smartwatches και ακουστικά.

Η Huawei δεν εγκαταλείπει, παρά τις δυσκολίες, την αγορά των smartphones και συνεχίζει με τη νέα της σειρά, τα Huawei P60. Παράλληλα, ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Huawei Watch Ultimate, το νέο της foldable Huawei Mate X3 και τα νέα της ακουστικά Huawei FreeBuds 5. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Το Huawei P60 Pro είναι η νέα ναυαρχίδα με τριπλό σύστημα καμερών στο πίσω μέρος και κύριο φακό στα 48MP και έναν ακόμη 40MP (periscope) και έναν 13MP (ultrawide). Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια selfie κάμερα στα 13MP. Στην «καρδιά» του τηλεφώνου βρίσκεται το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC με σύνδεση 4G, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη 6.67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, φόρτιση 88W (ενσύρματα) 50W (ασύρματα), HarmonyOS 3.1 και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Τέλος, θα κυκλοφορήσει και μια απλή έκδοση (Huawei P60) με χαμηλότερων χαρακτηριστικών κάμερες και SoC.

To Huawei Watch Ultimate από την άλλη είναι το νέο «έξυπνο» ρολόι της εταιρείας. Μπορεί να λειτουργήσει έως και σε βάθος 100 μέτρων κάτω από το νερό και είναι ιδανικό μέχρι και για επαγγελματίες δύτες. Έχει οθόνη 1.5 ίντσας LTPO AMOLED με ρυθμούς ανανέωσης από 1-60Hz. Στο εσωτερικό του συναντάμε μια μπαταρία 530mAH που προσφέρει αυτονομία από 8 έως και 14 ημέρες (ανάλογα με τη χρήση). Η φόρτισή του ολοκληρώνεται από το 0% στο 100% σε 60 λεπτά και από μετρητές έχουμε ενδείξεις για καρδιακούς παλμούς, επίπεδα οξυγόνου και αρκετά ακόμη. Θα κυκλοφορήσει από τις 3 Απριλίου σε δύο εκδόσεις.

Το Huawei Mate X3 είναι το νέο αναδιπλούμενο μοντέλο της εταιρείας και έρχεται με πολύ λεπτά περιθώρια. Ζυγίζει μόλις 239 γραμμάρια και προσφέρει μεγαλύτερες οθόνες, μεγαλύτερη μπαταρία και μία periscope zoom κάμερα που αποκαλύπτεται όταν ξεδιπλώνει. Οι δύο οθόνες του προσφέρουν ρυθμό ανανέωσης 120Hz, με την εξωτερική να έχει διαγώνιο 6.4 ιντσών (και ανάλυση 2504x1080 pixels) και την εσωτερική να έχει διαγώνιο 7.85 ιντσών (και ανάλυση 2496x224 pixels). Είναι αδιάβροχο κατά IPX8 και στο πίσω μέρος έχει τριπλό σύστημα κάμερας (με τη βασική στα 50MP).

Huawei: Εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Google Apps μέσω GBox

Το νέο HUAWEI P60, όπως και κάθε smartphone της Huawei έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, κλπ. μέσω του Huawei AppGallery, το κατάστημα εφαρμογών της Huawei. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις Google εφαρμογές που χρειάζεστε ή έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

...

Τέλος ανακοινώθηκαν τα νέα ασύρματα ακουστικά της εταιρείας, τα Huawei FreeBuds 5. Έχουν ιδιαίτερο και μοντέρνο σχεδιασμό, υποστηρίζουν L2HC και LDAC codecs για υποστήριξη μέχρι και spatial audio και απομόνωσης εξωτερικού θορύβου. Συνδέονται μέσω Bluetooth 5.2 και μπορούν να προσφέρουν έως και 5 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας. Με την ενέργεια που τους παρέχει η θήκη μεταφοράς/προστασίας, η διάρκεια λειτουργίας τους μπορεί να φτάσει έως και τις 30 ώρες.