Μπρους Γουίλις: Η ζωή πριν την άνοια από το συγκλονιστικό βίντεο της γυναίκας του στα γενέθλιά του

Newsroom
Μπρους Γουίλις: Η ζωή πριν την άνοια από το συγκλονιστικό βίντεο της γυναίκας του στα γενέθλιά του
Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμμα Χέμινγκ Γουίλις πόσταρε ένα βίντεο με στιγμές του ηθοποιού μαζί της, με την κόρη τους, σε στιγμές διακοπών και οικογενειακής γαλήνης.

Ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος έχει συγκινήσει όλο τον κόσμο, καθώς έχει διαγνωσθεί με μετωποκροταφική άνοια, την Κυριακή (19/3) γιόρτασε με την οικογένειά του τα 68α γενέθλιά του. Τα πρώτα, μετά την διάγνωση για την επιδείνωση της υγείας του και την «αφασία» που τον ταλαιπωρεί, η οποία στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του.Η αφασία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα κάποιου να μιλάει, να γράφει, να καταλαβαίνει μια γλώσσα, προφορικά ή γραπτά.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για τον Μπρους Γουίλις αλλά και την οικογένειά του και με αφορμή τα γενέθλιά του, η σύζυγός του Έμμα Χέμινγκ Γουίλις πόσταρε ένα βίντεο με στιγμές του ηθοποιού μαζί της, με την κόρη τους, σε στιγμές διακοπών και οικογενειακής γαλήνης.

«Είναι αγνή. Είναι τόσο αγαπητός. Και θα τον αγαπώ για πάντα. Χρόνια πολλά γλυκέ μου. Η ευχή μου για τα γενέθλια του Μπρους είναι να συνεχίσετε να τον κρατάτε μέσα στις προσευχές σας. Η ευαίσθητη ψυχή του "ιχθύ" θα το νιώσει. Σας ευχαριστώ πολύ που τον αγαπάτε και τον νοιάζεστε» έγραψε στο post της στο Instagram.