iPhone 15 Pro Max: Τα πιο λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη που έχουμε δει σε smartphone!

iPhone 15 Pro Max: Τα πιο λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη που έχουμε δει σε smartphone!
Η Apple θέλει να κάνει τη διαφορά στο πιο ακριβό της μοντέλο.

Απέχουμε ακόμη αρκετό διάστημα μέχρι να δούμε το iPhone 15 και το iPhone 15 Pro, αλλά ήδη νεότερες φήμες γέμισαν το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τον Ice Universe, το iPhone 15 Pro Max θα παρουσιάσει τα πιο λεπτά περιθώρια που έχουμε δει ποτέ σε smartphone γύρω από την οθόνη του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός leaker σημειώνει πως το πάχος του περιθωρίου θα βρίσκεται στο 1,55 χιλ., αφήνοντας πίσω του ακόμη και μοντέλα που τα πηγαίνουν εξαιρετικά σε αυτήν την κατηγορία, όπως τα Xiaomi 13 Pro (1,81 χιλιοστά), Samsung Galaxy S23 (1,95 χιλιοστά) και iPhone 14 Pro (2,17 χιλιοστά).

Όπως φαίνεται, πάντως, ιδιαίτερα λεπτά θα είναι τα περιθώρια και στο iPhone 15 Pro. Για τα απλά μοντέλα (iPhone 15 και iPhone 15 Plus), η Apple φαίνεται πως θα έχει μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση.

Και οι 4 εκδόσεις του νέου iPhone αναμένεται να φέρουν το Dynamic Island, ωστόσο το ProMotion θα παραμείνει αποκλειστικότητα των ακριβότερων μοντέλων.

Τέλος, εκτιμάται πως όλες οι νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν από φέτος με το USB-C port για τα της φόρτισης και επικοινωνίας με υπολογιστές.