Το TikTok ανακοίνωσε επίσημα το πρόγραμμα Series για έξτρα έσοδα στους δημιουργούς (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Το TikTok ανακοίνωσε επίσημα το πρόγραμμα Series για έξτρα έσοδα στους δημιουργούς (vid)
Περιεχόμενο με μεγαλύτερη διάρκεια που μπορεί να φτάσει έως και τα 20 λεπτά.

To TikTok ανακοίνωσε και επίσημα το Series, ένα νέο πρόγραμμα που επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να βγάλουν έξτρα χρήματα με υλικό που θα προσφέρεται έναντι χρηματικού ποσού.

Κάθε συλλογή στο προφίλ του δημιουργού θα μπορεί να περιλαμβάνει έως και 80 videos, κάθε ένα εκ των οποίων μπορεί να φτάνει σε διάρκεια έως και τα 20 λεπτά.

Η τιμή πρόσβασης σε αυτά τα videos θα ποικίλει από το 1 έως και τα 190 δολάρια και οι ακόλουθοι θα μπορούν να πληρώσουν μέσα από την πλατφόρμα και ένα link που θα υπάρχει στο προφίλ του δημιουργού.

Προς το παρόν είναι πολύ συγκεκριμένοι οι δημιουργοί που θα έχουν αυτή τη δυνατότητα και σύντομα θα ανοίξει και η σχετική φόρμα εγγραφής για όσους ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν την τάση.

Στην αρχή, όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν στους ίδιους (πέραν κάποιων χρεώσεων για την επεξεργασία και φιλοξενία του υλικού) και στη συνέχεια θα υπάρξει αναπροσαρμογή των δεδομένων από την εταιρεία.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά και τις διαμαρτυρίες πολλών δημιουργών για τα έσοδα που έχουν από την πλατφόρμα, ειδικά αν συγκριθεί με άλλες αντίστοιχες.

@tiktoknewsroom

Introducing TikTok Series 🥁 Our new premium feature enables creators to post Collections of up to 80 videos, each up to 20 minutes long 🙌

♬ original sound - TikTok Newsroom