Πατέρας θύματος για τα λουλούδια που τοποθέτησε στα συντρίμμια του τρένου η ΠτΔ: «Που ήταν να μας πει, σε γλέντι;» (vid)

Newsroom
Πατέρας θύματος για τα λουλούδια που τοποθέτησε στα συντρίμμια του τρένου η ΠτΔ: «Που ήταν να μας πει, σε γλέντι;» (vid)
«Θέλω να πληρώσουν όλοι, όχι μόνο ο σταθμάρχης. Έχω θλίψη αλλά περισσότερο οργή». Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της κοπέλας του 26χρονου Δημήτρη που επέβαινε στο μοιραίο τρένο.

Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά τον χαμό του συντρόφου της κόρης του στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη μίλησε στο MEGA ο Κωνσταντίνος Κιρκιμπολάκης, πατέρας της κοπέλας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη.

«Συγγνώμη αν με ακούς Δημήτρη στη γη που είσαι ή στους αγγέλους. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Μου έδωσε η κόρη μου ένα μήνυμα, να σε τιμήσω, να σε κηδεύσω γιατί το αξίζεις. Της έδωσα υπόσχεση ότι θα το κάνω. Χθες το βράδυ, μου λέει η κόρη μου «μπαμπά έχουμε δρόμο μπροστά μας». Ακόμα δεν τον έχουν βρει, ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Πολλά παιδιά δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί. Τους γονείς του δεν πρόλαβα να τους γνωρίσω» είπε ο πατέρας της νεαρής Καλλιόπης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Ισπανία όπου δούλευαν σε ένα ξενοδοχείο. Εκείνος από τη Θεσσαλονίκη και αυτή από την Αθήνα. Εκείνη είχε ανέβει τον περασμένο μήνα στη Χαλκιδική και γνώρισε τους δικούς του και εκείνος κατέβηκε στην Αθήνα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για να γνωρίσει τους δικούς της. O τελευταίος τους χαιρετισμός ήταν στον σταθμό Λαρίσης όπου εκείνος θα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη.

«Τους γονείς του Δημήτρη δεν πρόλαβα να τους γνωρίσω. Τα παιδιά δούλευαν σε ένα ξενοδοχείο στην Ισπανία όπου γνωρίστηκαν. Όταν γύρισαν, βλεπόντουσαν και στις 13 Φεβρουαρίου την πήγα στο καταραμένο τρένο, στο ίδιο τρένο από το οποίο ο Δημήτρης δεν γύρισε ποτέ. Δεν ήθελα να την αφήσω γιατί είχα ένα προαίσθημα και η μαμά της μου έλεγε αστό κορίτσι αφού είναι ερωτευμένη», είπε αρχικά.

«Έτσι, την έβαλα στο τρένο για Θεσσαλονίκη για να δει το αγόρι της και γύρισε. Μου είχε πει πως θα φέρει στο σπίτι μόνο αυτόν που θα παντρευτεί και έφερε τον Δημήτρη. Όταν θα έφευγε τον ρώτησα ένα ήταν καλό παιδί και εκείνος μου είπε πως την αγαπάει. Την αποκαλούσε γυναίκα του. Τους έλεγα ψέματα πως βαριέμαι να τα πάω για να πάρουν το λεωφορείο, μήπως το χάσουν και δεν φύγουν. Τελικά τα πήγα στο τρένο», συμπλήρωσε.

«Θέλω να πληρώσουν όλοι, όχι μόνο ο σταθμάρχης»

Ο κ. Κιρκιμπολάκης αναφέρθηκε σε αυτούς που ευθύνονται, λέγοντας πως θέλει να πληρώσουν όλοι όχι μόνο ο σταθμάρχης.

«Θέλω να πληρώσουν όλοι, όχι μόνο ο σταθμάρχης. Έχω θλίψη αλλά περισσότερο οργή. Είτε Μητσοτάκης είναι, είτε Τσίπρας είτε πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τους έριχνα μαύρο. Τι λένε σε αυτές τις μανάδες; Πήγε η κ. πρόεδρος και πέταγε λουλούδια στα συντρίμμια πάνω στα διαλυμένα κορμιά. Που ήταν σε γλέντι; Να μας πει που ήταν. Φταίει ο σταθμάρχης. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτός. Ποιος τον έβαλε εκεί; Που ήταν ο ανώτερος του όταν ξέχασε το κλειδί», είπε.

«Είδα στην τηλεόραση πως η προκήρυξη ήταν μέχρι 49 ετών. Εκείνος που πήγαινε; Είναι όλοι εγκληματίες. Είναι όλοι άχρηστα κορμιά. Μιλάω συνέχεια στο τηλέφωνο με τον Παύλο, τον πατέρα του Δημήτρη, δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω. Δεν θέλουμε ούτε τα λεφτά τους, ούτε τη συμπόνια τους. Ήρθα να σας πω τον πόνο μου, να βγουν όλοι έξω, να κάνουν καθιστικές διαδηλώσεις. Και όχι να βγάζουν τα ΜΑΤ να χτυπάνε τους νέους. Δεν έχουμε κράτος», πρόσθεσε.