Νέες περιοχές και εχθροί στο νέο υλικό που παρουσιάστηκε για το Resident Evil 4 Remake (vid)

Νέες περιοχές και εχθροί στο νέο υλικό που παρουσιάστηκε για το Resident Evil 4 Remake (vid)
Ο τίτλος έρχεται και φέρνει μαζί του… τρόμο.

Η Capcom ανακοίνωσε εδώ και καιρό την κυκλοφορία του Resident Evil 4 Remake που φιλοδοξεί να δώσει μια πιο μοντέρνα μορφή στο κλασικό videogame, που είναι και ένα από τα πλέον αγαπημένα της σειράς.

Η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε νέο υλικό και μας έδωσε τη δυνατότητα να δούμε ένα νέο μέρος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα, ένα τμήμα του τέταρτου κεφαλαίου.

Εκεί, ήρθαμε σε επαφή με μολυσμένους που προσπάθησαν να μας εξοντώσουν με κάθε τρόπο και είδαμε πως τους αλλάζει το χαρακτήρα το σχετικό παράσιτο.

Στο demo που παρακολουθήσαμε είδαμε ακόμη το πως χρησιμοποιείται το μαχαίρι και το πως βολεύει να πυροβολάμε στα πόδια των εχθρών για να τους καθυστερούμε.

Είχαμε την ευκαιρία ακόμη να επισκεφθούμε τον Merchant για να ανεφοδιαστούμε και να εκμεταλλευτούμε θησαυρούς που έχουμε συλλέξει, αλλά και να δούμε πως δουλεύει η παραδοσιακή γραφομηχανή για τα saves.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι μάχες με Garradors, τα οποία είναι ουσιαστικά τερατώδη πλάσματα που δεν έχουν οπτική επαφή με το περιβάλλον και μπορούν να μας εντοπίσουν μόνο με τον ήχο.

Τέλος, συναντήσαμε τον Jack Krauser, με τον οποίο χρειάστηκε να παλέψουμε σε μια πλατφόρμα που βρίσκεται στο σημείο.

@4timesp Μερικά νέα πλάνα από το #ResidentEvil4 και μια παρουσίαση της #Capcom που είδα πρόσφατα. Το περιμένετε; Είχατε παίξει το πρωτότυπο; #gaming #tiktokgaming #videogames #residentevil #pavlospapapavlou ♬ original sound - PavlosP