To WhatsApp αναβαθμίστηκε στο iOS και φέρνει picture-in-picture στις βιντεοκλήσεις

Παύλος Παπαπαύλου
To WhatsApp αναβαθμίστηκε στο iOS και φέρνει picture-in-picture στις βιντεοκλήσεις
Σημαντική αλλαγή για τη δωρεάν εφαρμογή επικοινωνίας από την πλατφόρμα.

Το WhatsApp αναβαθμίστηκε και αρχίζει να προσφέρει πλέον δυνατότητες για βιντεοκλήσεις picture-in-picture στο iOS, όπως εντόπισαν ιστοσελίδες που παρακολουθούν τα της Apple αναλυτικά.

Το χαρακτηριστικό το ζήτησαν αρκετά οι χρήστες το τελευταίο διάστημα και άρχισε να δοκιμάζεται από το 2022.

Μάλιστα, η εφαρμογή σάς επιτρέπει πλέον να ανοίξετε οποιαδήποτε άλλη θέλετε κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης και μάλιστα χωρίς να διακόψετε το παραμικρό στην επικοινωνία σας.

Η λειτουργία picture-in-picture έρχεται όπως στα FaceTime και με το που μπείτε σε μία βιντεοκλήση, μπορείτε να ορίσετε σε ποιο σημείο της οθόνης θα βρίσκεται το σχετικό παράθυρο, χωρίς να κλείσετε κάτι άλλο που βρίσκεται από κάτω.

Για να μπορέσετε να απολαύσετε αυτή τη λειτουργία θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την έκδοση 23.3.77 του WhatsApp.

Αν δεν σας εμφανίζεται ακόμη, θα πρέπει απλά να κάνετε λίγο υπομονή, καθώς η αρμόδια εταιρεία σημειώνει πως θα το προσφέρει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Μαζί με αυτήν την προσθήκη, το WhatsApp θα προσφέρει ακόμη δυνατότητα προσθήκης λεζάντας στην αποστολή εγγράφων, υποστήριξη για μεγαλύτερες περιγραφές και χρήση θεματικών ενοτήτων σε groups.