Το Instagram αντιγράφει το Telegram και ενσωματώνει τα broadcast channels (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Το Instagram αντιγράφει το Telegram και ενσωματώνει τα broadcast channels (vid)
Η Meta κινήθηκε στα βήματα της έτερης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Η Meta ανακοίνωσε πως ξεκινάει τη λειτουργία των broadcast channels στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που θυμίζει τη λειτουργία του Telegram.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε τα νέα και αποκάλυψε το πως θα μπορούν οι δημιουργοί να επικοινωνούν με τους fans τους με έναν εναλλακτικό τρόπο.

Σε αυτή τη νέα μορφή επικοινωνίας, οι ιδιοκτήτες των καναλιών μπορούν να προωθούν κάποιο μήνυμα και στη συνέχεια το κοινό να αντιδράει απλά με κάποια emojis.

Οι ακόλουθοι δεν μπορούν να σχολιάσουν στις αναρτήσεις, όπως ακριβώς γίνεται και σε άλλες πλατφόρμες παρόμοιας λογικής. Για παράδειγμα, το κανάλι του ιδρυτή της Meta θα ονομάζεται Meta Channel και εκεί θα ανεβαίνουν όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν την εταιρεία και τις υπηρεσίες της.

Στην παρούσα φάση, το χαρακτηριστικό δοκιμάζεται με μια μικρή ομάδα δημιουργών και υπάρχει μια σχετική λίστα αναμονής, η οποία ωστόσο είναι ήδη γεμάτη.

Μόλις ενεργοποιηθεί για όλους, θα μπορείτε να το ξεκινήσετε από το inbox του προφίλ σας και στη συνέχεια να το καρφιτσώσετε και σε μορφή συνδέσμου στην κεντρική σελίδα του προφίλ σας.