«Έφυγε» από τη ζωή ο παππούς στην Αμαλιάδα που ζούσε με την κόρη του στο αυτοκίνητο

Newsroom
«Έφυγε» από τη ζωή ο παππούς στην Αμαλιάδα που ζούσε με την κόρη του στο αυτοκίνητο
Ο 93χρονος που το τελευταίο διάστημα ζούσε με την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο λόγω οικονομικών δυσκολιών «έφυγε» από τη ζωή.

Η ιστορία του 93χρονου από την Αμαλιάδα που για πολλούς μήνες ζούσε με την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο επειδή τους είχαν κάνει έξωση, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τέτοιες που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την Κυριακή (12/2) να «φύγει» από την ζωή. «Έφυγε πικραμένος και με την αίσθηση της εγκατάλειψης», ανέφερε στην «Πατρίς» άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας βοηθώντας όπως μπορούσε. «Στενοχωριέμαι γιατί έφυγε έτσι. Από αυτήν την κατάσταση έφυγε», μονολογούσε η κόρη του όταν χθες βράδυ στο νοσοκομείο την ενημέρωσαν για τον θάνατό του.

Ο 93χρονος ζούσε για χρόνια σε ενοικιαζόμενο σπίτι μαζί με την κόρη του, την οποία η ανεργία την ανάγκασε να μην μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο. Η πενιχρή σύνταξη του πατέρας της ήταν το μοναδικό εισόδημα που είχαν. Τα χρήματα δεν έφταναν καν φάρμακα και διατροφή. Τα χρέη μαζεύονταν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η έξωση και διαμονή στο αυτοκίνητο.