Απίστευτο περιστατικό στην Πρέβεζα: Βρήκε άνδρα να ξεψυχάει στο δρόμο και αντί για ασθενοφόρο έστειλαν περιπολικό

Newsroom
Ένας άτυχος άνδρας χρειάστηκε να περιμένει αρκετή ώρα για ασθενοφόρο και τελικά ήρθε.... περιπολικό της Αστυνομίας

Ένα τραγικό περιστατικό φαίνεται ότι συνέβη το πρωί της Τετάρτης(08/02), στο Καναλάκι της Πρέβεζας. Συγκεκριμένα, Ένας 43χρονος εντόπισε έναν 60χρονος άνδρας που είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε πέσει στο δρόμο. Όπως αναφέρει ο κ. Χρήστος Χριστοδούλου ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι του για να πάει για κυνήγι και στην διαδρομή είδε έναν άνδρα, να είναι ξαπλωμένος στο οδόστρωμα.

Αμέσως σταμάτησε να δει τι ακριβώς είχε συμβεί. Όπως διαπίστωσε, ο άτυχος άνδρας δεν ανταποκρινόταν, τα χέρια του ήταν παγωμένα, ωστόσο ήταν ακόμα στη ζωή.
Ο κ. Χριστοδούλου κάλεσε άμεσα το Α.Τ Καναλακίου και ο αξιωματικός υπηρεσίας επικοινώνησε με το Κέντρο Υγείας, για να σταλεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδούλου η απάντηση που έλαβε από τον αστυνομικό ήταν ότι θα έρθει ασθενοφόρο σε μισή ώρα, από την πόλη της Πρέβεζας και αυτό διότι δεν υπήρχε δυνατότητα κάλυψης από το Κέντρο Υγείας Καναλακίου.

Αφού δεν ήταν δυνατό να έρθει ασθενοφόρο και έπειτα από πολύ ώρα έσπευσε περιπολικό της Αστυνομίας και μαζί με τον κ. Χριστοδούλου έβαλαν τον 60χρονο στο περιπολικό και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας. Δυστυχώς όμως ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Ο κ. Χριστοδούλου στο τέλος διερωτάται γιατί δεν είχε ασθενοφόρο και γιατί δεν ήρθε γιατρός εκεί που βρισκόταν ο πεσμένος άνδρας.