Αδέξιος τύπος έπεσε από διάδρομο γυμναστηρίου (vid)

Newsroom
Αδέξιος τύπος έπεσε από διάδρομο γυμναστηρίου (vid)
Ένας άντρας προσπάθησε να βγάλει το φούτερ του, ενώ βρίσκονταν στο διάδρομο και έπεσε. Βέβαια ήταν τέτοια η φόρα που έριξε και τον άνθρωπο που έτρεχε από πίσω του.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος σε γυμναστήριο στην Αγγλία, όπου ένας άνδρας έπεσε από διάδρομο και στην συνέχεια έριξε και τον τύπο που βρίσκονταν από πίσω του.

Ο Adam Skelton, είχε να γυμναστεί τρια χρόνια, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι αποφάσισε να κάνει προθέρμανση τρέχοντας στο διάδρομο. Βέβαια αυτό που συνέβη λίγα λεπτά αργότερα είναι πραγματικά απολαυστικό.

Το στιγμιότυπο έχει προβληθεί πάνω από 2 εκατομμύρια φορές και δείχνει τον 30χρονο να προσπαθεί να βγάλει το φούτερ, όταν έχασε την ισορροπία του. Ο άντρας είχε σε επικλινή θέση τον διάδρομο του, έτσι όπως έπεσε παρέσυρε και τον άνθρωπο που βρισκόταν πίσω του.

Μόλις αντίκρισαν ο ένας τον άλλο, άρχισαν να γελάνε, αφού το περιστατικό ήταν πράγματι σπάνιο. Ευτυχώς κανένας από τους δύο άνδρες δεν τραυματίστηκε και μπορούν να πάνε ξανά για προπόνηση.