Παπαλουκάς ή Χαριστέας; Τώρα μπορείς να κάνεις νέο ρεκόρ, στο γήπεδο των εντυπώσεων!

Newsroom
Παπαλουκάς ή Χαριστέας; Τώρα μπορείς να κάνεις νέο ρεκόρ, στο γήπεδο των εντυπώσεων!
Ευχές, τρολ ή απλά περαστικά, εσύ με ποιον θα ευχηθείς στον συμπαίκτη σου;

Για το πεντάρι που χάνει τη σεζόν. Για το αριστερό μπακ που θα χάσει το πιο σημαντικό ματς του πρωταθλήματος. Για γεννητούρια. Για γενέθλια. Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Για όλους τους συμπαίκτες που θέλεις να ευχηθείς η νέα πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών Starfan.gr, είναι εδώ!

Λίγο πριν την πιο σημαντική αγωνιστική, λίγο πριν το βάπτισμα του πυρός, λίγο πριν τη στιγμή που ονειρευόσουν εδώ και καιρό, τραυματίζεσαι και αναγκάζεσαι να μείνεις… στον πάγκο. Αν έχεις τους κατάλληλους συμπαίκτες, αυτή η οδυνηρή εμπειρία μπορεί να πάρει μια ξεχωριστή τροπή, μέσω του Starfan.gr!

...

Ο τρόπος απλός. Για αρχή μπαίνεις στο Starfan.gr. Επιλέγεις τον star που προτιμάς και μοιράζεσαι το μήνυμα-ευχή που θέλεις να στείλεις στον συμπαίκτη σου. Ο star ετοιμάζει το βίντεο σου ακριβώς όπως το θέλεις και στο στέλνει για να το μοιραστείς και να μοιράσεις χαρά, δύναμη και ευχές σε κάποιον που πραγματικά τα έχει ανάγκη!

....

Σκέψου απλά από το πουθενά να λαμβάνεις ειδοποίηση πως έχεις βιντεάκι από τον Χαριστέα για «χρόνια πολλά». Αυτή τη σκέψη είχε και για το αγόρι της, το Δημήτρη, το κορίτσι που έστειλε το εξής: «Είναι η ονομαστική εορτή του αγοριού μου, ο οποίος σε θαυμάζει και παίζει και εκείνος ποδόσφαιρο. Θέλω να του ευχηθείς χρόνια πολλά από εμένα, να χαίρεται το όνομά του, να είναι πάντα ευτυχισμένος, να πετύχει τους στόχους του και ότι τον αγαπώ πολύ!»

Ούτε όμως οι μπασκετικοί θα μείνουν παραπονεμένοι. Ο κολλητός και συμπαίκτης του Κατσούλη, έστειλε «στον τσάρο» του ελληνικού (και όχι μόνο) μπάσκετ Παπαλουκά το εξής:

«Για τον φίλο μας τον Κατσούλη που αναρρώνει σπίτι του, σε χρειαζόμαστε. Πες του ότι είναι MVP και ότι μας λείπουν ο καλπασμός του, τα lay up του σερβιτόρου, το άλμα πάνω από εφημερίδα, η γκρίνια του στους ref και τα χλατσωτά του τρίποντα!».

Τι περιμένεις λοιπόν; Περισσότεροι από 200 star σε περιμένουν στο Starfan.gr για να τους αξιοποιήσεις και να κάνεις τις πιο ξεχωριστές ευχές στους αγαπημένους σου.

....

Ανακάλυψε περισσότερα στο Starfan.gr, στο Instagram και στο Facebook!