Η απάντηση του Δημητρακόπουλου για τα γαλλικά: «Αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο στο Κορωπί και θα το ονομάσω Ζαμαί»

Newsroom
Η απάντηση του Δημητρακόπουλου για τα γαλλικά: «Αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο στο Κορωπί και θα το ονομάσω Ζαμαί»
Ο δικηγόρος πετάει και ένα... «καρφί» κάνοντας λόγο για γαλλομαθείς της Σορβόνης που σχολίασαν τα γαλλικά του, ωστόσο η απάντησή του είναι άκρως χιουμοριστική.

Πολλά ήταν τα σχόλια και κυρίως το τρολάρισμα για τα γαλλικά του δικηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος έκανε δηλώσεις στις κάμερες μετά την απολογία της κ. Καϊλή και την απόφαση να κριθεί προφυλακιστέα και μιλώντας στα γαλλικά έκανε μερικά λάθη ενώ και η προφορά δεν ήταν και τόσο καλή.

Έτσι, τον τρόλαραν στα social media, ενώ και το γαλλικό ινστιτούτο άρπαξε την ευκαιρία για να τρολάρει τον γνωστό δικηγόρο. Σε ανάρτηση που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κεντρικό μήνυμα «Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά;» και η οποία συνοδεύτηκε με μία εικόνα που γράφει με ελληνικούς χαρακτήρες: «ΠΑΡΛΕ ΒΟΥ ΦΡΑΝΣΕ; #ΚΟΡΩΠΙ ΖΑΜΕ».

Παράλληλα το χάσταγκ #ΚΟΡΩΠΙ ΖΑΜΕ», «τρένταρε» στο Twitter για αρκετές ημέρες.

Η επική απάντηση του Δημητρακόπουλου

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετά από όλα αυτά τα σχόλια αποφάασισε να δώσει την δική του χιουμοριστική απάντηση, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, τρολάροντας και ο ίδιος τον εαυτό του και τονίζοντας πως όντως την συγκεκριμένη στιγμή δεν μίλησε και τόσο καλά τα γαλλικά.

Η ανάρτησή του

«Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω οτι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e)και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ(Jamais).Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόνης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμη για χιούμορ, σχόλια, ειρωνία», έγραψε.