Γυναίκα διανομέας δάγκωσε και έκοψε το δάχτυλο πελάτη για μια παρεξήγηση στην παράδοση πίτσας

Newsroom
Γυναίκα διανομέας δάγκωσε και έκοψε το δάχτυλο πελάτη για μια παρεξήγηση στην παράδοση πίτσας
Μια παρεξήγηση στην Αγγλία ανάμεσα σε μια διανομέα πιτσαρίας και έναν πελάτη κατέληξε σε ένα απίστευτο περιστατικό.

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία, όταν ένας άντρας... έχασε μέρος του αντίχειρά του έπειτα από μια παρεξήγηση με μια διανομέα του Deliveroo. Ο πελάτης, ο οποίος είναι υδραυλικός στο επάγγελμα, λέει ότι η ζωή του έχει καταστραφεί, καθώς θα χρειαστεί να του κόψουν μέρος από το πόδι και να το ράψουν στο κομμένο το δάχτυλο.

Ο άντρας παρήγγειλε μια πίτσα για την οικογένειά του, αλλά τα προβλήματα εμφανίστηκαν όταν η διανομέας δυσκολευόταν να βρει την τοποθεσία του σπιτιού του. Όταν τελικά η διανομέας κατάφερε να βρεθεί με τον 34χρονο ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς. Η γυναίκα του επιτέθηκε και εκείνος την έσπρωξε για να τον αφήσει. Τότε η διανομέας του δάγκωσε δυνατά τον αντίχειρα με τα δόντια της και του έκοψε μαζί με ένα κομμάτι και μια αρτηρία.

Λίγα λεπτά αργότερα επενέβησαν οι γείτονες και η διανομέας που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση συνελήφθη. «Αφού κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να βρει την διεύθυνσή μου, της έστειλα μήνυμα πως να έρθει. Ωστόσο, αρνήθηκε και μου είπε να πάω εγώ στο σημείο που βρισκόταν, όπως και έκανα», είπε ο 34χρονος.

«Έφυγα τρέχοντας από το σπίτι, αλλά ξέχασα το τηλέφωνό μου στον οποίο είχα τον κωδικό της παραγγελίας. Όταν μου τον ζήτησε, της είπα να μου δώσει τις πίτσες και να πάμε να της για τον κωδικό, αλλά δεν το δέχθηκε. Άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές και επειδή δεν ήθελα να χτυπήσω γυναίκα, την έσπρωξα για να σταματήσει. Τότε μου δάγκωσε τον αντίχειρα και μου έκοψε ένα κομμάτι», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια και ενώ ο 34χρονος αιμορραγούσε, η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει με το ποδήλατό της, αλλά οι γείτονες την σταμάτησαν. Το μέρος του αντίχειρα του 34χρονου δεν ήταν εφικτό να επανοτοποθετηθεί και έτσι οι γιατροί θα του πάρουν δέρμα από το πόδι και θα του το ράψουν στο δάχτυλο.