Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Ρένου Ρώτα

Newsroom
Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Ρένου Ρώτα
Ο νεαρός ηθοποιός μάς μίλησε για το τι κρατάει από το 2022 και για τα δώρα που θα κάνει αυτές τις γιορτές στους αγαπημένους του.

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι σκεφτόμαστε τι δώρα θα κάνουμε στους αγαπημένους μας. Τo Gazzetta συνάντησε τον Ρένο Ρώτα και του ζήτησε να μας μιλήσει για τη χρονιά που πέρασε, το New Year's resolution του και το ιδανικό δώρο που επιλέγει για αυτά τα Χριστούγεννα.

...

Τι κρατάς από τη χρονιά που ολοκληρώνεται;

Ήταν μια χρονιά γεμάτη όμορφες συνεργασίες με αξιόλογους και καλούς ανθρώπους. Ήταν μια χρονιά αυτοβελτίωσης όπου μπόρεσα να εντάξω τις προπονήσεις στο έντονο επαγγελματικό πρόγραμμα και να εξελιχθώ παράλληλα και στα δύο. Κρατάω αυτήν την ισορροπία.

Ποιο είναι το δικό σου New Year's resolution;

Να ξεκινήσω προπονήσεις στο κολύμπι ώστε να δηλώσω συμμετοχή στο Spetses mini marathon και να καταφέρω να διανύσω την απόσταση Κόστα-Σπέτσες.

Είδαμε πως συμμετείχες στην Xmas καμπάνια της Garmin με hashtag #MyGarminGift – σε ποιον θα το δώσεις και γιατί επιλέγεις ως ιδανικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα ένα Garmin Smartwatch;

Ένα smartwatch από τη Garmin, είναι ένα δώρο που θα μπορούσα να δώσω σε πολλούς δικούς μου ανθρώπους, καθώς είναι χρήσιμο τόσο στις προπονήσεις και τους αγώνες, όσο και στην καθημερινότα. Σε αυτές τις γιορτές, επέλεξα να δώσω το Lily στην αδερφή μου που γιατί είναι κομψό και συνδυάζει ιδανικά το στυλ από ένα κλασικό ρολόι-κόσμημα με τις σύγχρονες λειτουργίες και τα αθλητικά προφίλ.

...