Άγριο κράξιμο του Ξιαρχό στους τράπερς: «Η μουσική αυτή με αυτούς τους καραγκιόζηδες δεν με εκφράζει, είναι γελοίοι» (vid)

Newsroom
Άγριο κράξιμο του Ξιαρχό στους τράπερς: «Η μουσική αυτή με αυτούς τους καραγκιόζηδες δεν με εκφράζει, είναι γελοίοι» (vid)
Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και ένα αιχμηρό σχόλιο για τους τράπερς.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος μίλησε λίγο πριν τις πρόβες του Madwalk και ρωτήθηκε για το λαμπερό show μόδας και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Χαμός θα γίνει, θα χορέψουμε με τη Ζόζεφιν με τακούνια. Φέτος αποφάσισα να αποτραβηχτώ από τον όχλο και θα μείνω μόνο εκεί που αξίζει αυτή τη στιγμή» ανέφερε για τη φετινή του εμφάνιση στo Madwalk ο Τάσος Ξιαρχό.

«Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα η καλλιτεχνική διάθεση στην pop μουσική έχει πέσει πολύ στην Αθήνα… κυρίως είναι πιο πολύ λαϊκό, που δεν με εκφράζει, ή τραπ με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες, αποφασίζω να κάνω κάτι πιο pop και φρέσκο» πρόσθεσε.

«Σίγουρα θα συμβεί ξανά κάτι, αφού είναι γελοίοι όλοι αυτοί» ανέφερε για τους τράπερς και το επεισόδιο ξυλοδαρμού στα Mad VMA το περασμένο καλοκαίρι.