Πούμα «μπούκαρε» σε αυλή σπιτιού, επιτέθηκε άγρια στον σκύλο και σκότωσε δυο κατσίκες (vid)

Newsroom
Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και του σκύλου πρόλαβε και «τράβηξε» σε βίντεο στιγμές μετά την επίθεση του άγριου ζώου.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ όταν ένα πούμα «μπούκαρε» σε αυλή σπιτιού.

Μάλιστα, το σκυλί επέζησε από θαύμα αφού ήταν το πρώτο που του επιτέθηκε το πούμα. Συγκεκριμένα, το άγριο ζώο μπαίνοντας στην αυλή, είδε το σκυλί και όρμησε για να το κατασπαράξει.

Το τρομακτικό βίντεο δημοσιεύθηκε από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και του σκύλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Rebecca Kracker, όπως ονομάζεται η ιδιοκτήτρια, τράβηξε το βίντεο που δείχνει τον σκύλο της, να κείτεται στο έδαφος αφού το Πούμα τον έσυρε στην πίσω αυλή από το λαιμό.

Παρά την αγριότητα της επίθεσης ο σκύλος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά η Kracker δήλωσε ότι δύο κατσίκες που είχε επίσης στην αυλή της δεν γλίτωσαν καθώς κατάφερε και τις σκότωσε.

Πώς μπήκε μέσα το πούμα

Η γυναίκα είχε αφήσει τη συρόμενη γυάλινη πόρτα του σπιτιού της ανοιχτή και έπαιζε σε άλλο χώρο με τα δύο άλλα σκυλιά της όταν άκουσε ξαφνικά το κατοικίδιό της να ουρλιάζει και να γρυλίζει.

Όπως δήλωσε αργότερα, ο σκύλος της κινούνταν περίεργα, «σαν να είχε σπασμούς» και στην συνέχεια είδε το πούμα να τον σέρνει έξω από το σπίτι, αφήνοντάς τον στο πάτωμα σχεδόν αναίσθητο.

Συνειδητοποιώντας ότι βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το επικίνδυνο ζώο, η Kracker είπε ότι έκλεισε γρήγορα την πόρτα της για να προσπαθήσει να το αποτρέψει να επιστρέψει μέσα.