Μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στο μαγαζί ελαστικών στον Ασπρόπυργο: «Καταφύγετε σε κλειστό κτίριο τώρα»

Newsroom
Μήνυμα από το 112 για τη φωτιά στο μαγαζί ελαστικών στον Ασπρόπυργο: «Καταφύγετε σε κλειστό κτίριο τώρα»
«Καταφύγετε σε κλειστό κτίριο, επικίνδυνοι για την Υγεία καπνοί», αναφέρει το μήνυμα.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε όσους βρίσκονται κοντά στην Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο να καταφύγουν σε κλειστό κτίριο λόγω της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών στον Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: « Αν βρίσκεστε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, περιοχή Ασπροπύργου, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών. Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα».

112

Φωτιά σε κατάστημα με ελαστικά στον Ασπρόπυργο και αστικό λεωφορείο στα Άνω Λιόσια

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση σε Ασπρόπυργο και 'Ανω Λιόσια, με ομάδες Ρομά να προχωρούν σε καταστροφές, διαμαρτυρόμενοι για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ομάδα Ρομά, περίπου στις 9 το βράδυ, διέρρηξε κατάστημα με ελαστικά που βρίσκεται επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, και στην συνέχεια του έβαλαν φωτιά. Όπως έγινε γνωστό πριν απο λίγο απο την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν αυτήν την ώρα 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Παράλληλα, πριν από λίγη ώρα, στα 'Ανω Λιόσια, νεαροί Ρομά πυρπόλησαν ένα αστικό λεωφορείο. Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, στην διασταύρωση της λεωφόρου Φυλής με την οδό Ιουστινιανού, Ρομά έκαψαν ολοσχερώς ένα αστικό λεωφορείο στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Στην περιοχή παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις.

Βίντεο από το σημείο της φωτιάς έχουν κοινοποιηθεί στα social media: