Ο λαίμαργος σκίουρος που «έφαγε τον αγλέορα» κέρδισε το κόσμο του Tiktok για το 2022 (vid)

Newsroom
Ο λαίμαργος σκίουρος που «έφαγε τον αγλέορα» κέρδισε το κόσμο του Tiktok για το 2022 (vid)
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η αγαπημένη πλατφόρμα έφερε στο φως της δημοσιότητας τα βίντεο που αγαπήθηκαν περισσότερο από τους χρήστες.

Μόλις κυκλοφόρησε η λίστα με τα πιο viral TikTok για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κυκλοφόρησε η λίστα που περιλαμβάνει τις πιο viral στιγμές του δημοφιλές μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Η διαφορά με την προηγούμενη χρονιά είναι πως το φετινό κορυφαίο video είχε λιγότερα views σε σχέση με το περσινό.

@chipmunksoftiktok I had to have a talk with Squishy #fyp #cuteanimals #cute #chipmunks #squishy ♬ original sound - Chipmunks of TikTok


Ο πιο αγαπητός σκίουρος του διαδικτύου έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά των χρηστών του διαδικτύου. Κάθε βίντεο που δημοσιεύεται στην σελίδα του διάσημου ζώου, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, γίνονται viral με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν για τον λαίμαργο σκίουρο.

@chipmunksoftiktok Its the great Dinky coming to fill the cheeks #foryou #animals #cuteanimals #chipmunks #dinky ♬ original sound - Chipmunks of TikTok

Το νούμερο 1 video σε προβολές ,ωστόσο βρίσκεται η τεράστια σοκολατένια καμηλοπάρδαλη που δημιούργησε ο διάσημος pastry chef @amauryguichon και μετράει τώρα 23.6 εκατομμύρια likes και περισσότερα από 308 εκατομμύρια προβολές. Το δεύτερο video με 32,5 εκατομμύρια likes έρχεται ο περιβόητος σκίουρος (@chipmunksoftiktok) . Την τριάδα την συμπληρώνει η διάσημη τραγουδίστρια Rosalia που μέσω του τραγουδιού της κατάφερε να δημιουργήσει ένα meme που έχει στιγματίσει τη χρονιά, με μια ολόκληρη γενιά που έχουν σπεύσει να αντιγράψουν το συγκεκριμένο trend.Το βίντεο μετράει ήδη 17 εκατομμύρια likes και 157 εκατομμύρια προβολές.