Η δραματική ιστορία του γιατρού από τον Βόλο που βάζει συνέχεια φωτιά στο σπίτι του

Newsroom
Η δραματική ιστορία του γιατρού από τον Βόλο που βάζει συνέχεια φωτιά στο σπίτι του
Για ακόμα μια φορά ο 60χρονος γιατρός στον Βόλο κινητοποίησε την πυροσβεστική.

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκάλεσε για ακόμη μία φορά ο 60χρονος γιατρός στη Νέα Ιωνία του Βόλου, που τον τελευταίο καιρό βάζει φωτιά στα υπάρχοντά του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει τόσο ο ίδιος όσο και οι γείτονες.

Μόλις το τελευταίο διάστημα, οι γιατρός έχει βάλει φωτιά μέσα στο σπίτι του πάνω από πέντε φορές, με την επέμβαση της πυροσβεστικής να είναι πάντοτε άμεση και σωτήρια.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε και πάλι κλήση για τη φλεγόμενη κατοικία στην οδό Παπάγου στη Νέα Ιωνία. Αμέσως, κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα με έξι άνδρες που έφτασαν στο σημείο και κατέσβησαν πλήρως τη φωτιά. Αυτή τη φορά ο 60χρονος πρώην γιατρός είχε βάλει φωτιά σε σκουπίδια εντός της οικίας του, με τον ίδιο να παραμένει στο εσωτερικό της μονοκατοικίας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, 60χρονος οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου, όμως η Εισαγγελία έκρινε ότι δεν προκύπτουν σε βάρος του ενδείξεις για τέλεση αδικήματος, καθώς από τις πυρκαγιές δεν προέκυψε κίνδυνος για τρίτα άτομα, ούτε και για τον ίδιο, σύμφωνα με την αναφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr θα κινηθεί διαδικασία δικαστικής συμπαράστασης του 60χρονου, καθώς δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τα συμφέροντά του, ενώ εδώ και κάποιους μήνες άρχισε να του καταβάλλεται η σύνταξη. Στο πλαίσιο αυτό θα ειδοποιηθεί η οικογένειά του.

Επιπλέον, το σπίτι του είναι παλιό και παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης. Μετά δε και τα τελευταία διαδοχικά περιστατικά πυρκαγιών δεν είναι πλέον κατοικήσιμο, καθώς όλοι οι χώροι έχουν ρυπανθεί.